Kohal olid Edgar Savisaare poeg, riigikogu liige Erki Savisaar, riigikogu liige Siret Kotka ning Keskerakonna aseesimees ja erakonna riigikogu fraktsiooni esimees Kadri Simson. Samuti olid kohal riigikogulased Mihhail Korb, Aadu Must, Mailis Reps, Jaanus Karilaid, volikogu esimees Kalev Kallo.

Eile käisid Savisaarel Hundisilmal külas kõik abilinnapead: Taavi Aas, Kalle Klandorf, Mihhail Kõlvart, Arvo Sarapuu, Merike Martinson ja Eha Võrk. Samuti linnapea nõunikud Moonika Batrakova ja Liina Oja, linnapea abi Jekaterina Fedkina ja linna avalike suhete direktor Ain Saarna.

Linnapea kohusetäitja Taavi Aas ütles eile Hundisilmalt lahkuma asudes Eesti Päevalehe ajakirjanikule, et ei räägitud tööst, vaid Savisaarele sooviti head tervist ja talle anti ülevaade tekkinud õiguslikust olukorrast.

Harju maakohus rahuldas kolmapäeval prokuratuuri taotluse kõrvaldada menetluse ajaks Tallinna linnapea ametist Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kellele esitati kuriteokahtlustus korduvas altkäemaksu võtmises. Prokuratuur leidis, et linnapea ametikohalt kõrvaldamine on vajalik, et ta ei saaks oma ametiseisundit ära kasutades mõjutada tunnistajaid ehk linnavalitsuse ametnikke.

Eilses linnavalitsuse külaskäigus riigiprokuratuur vastuolu kohtu üleeilse määrusega ei näinud. Ametist kõrvaldamise eesmärk oli prokuratuuri kinnitusel tagada, et Edgar Savisaar ei saaks oma ametiseisundit ära kasutades tunnistajaid mõjutada. "Riigiprokuratuuril ei ole praegu põhjust arvata, et Savisaar oleks tunnistajaid mõjutanud," kinnitas Delfile eile riigiprokuratuuri avalike suhete juht Ilmar Kahro.