Andres tunnistab, et ega tal eriti palju võimalusi teiste aladega tegelemiseks jäänudki. Ja ega ta tahtnudki eripärast karjääri valida, sest suuremad õed rajasid teed ja temal tuli vaid endast parim anda ja mööda valitud rada edasi astuda.

Veronika tõus tippu on olnud teistsugune. Tema alustas treeninguid Tartus, pealinna kolides liitus ta Leevi tiimiga. Samal ajal käis Veronika ka balletikoolis, sest neiu ema, kes unistas baleriinitööst, suunas selle kauni kunsti poole ka tütart. Balletikooli Veronika ka lõpetas, kuid lõplikult võitis südame siiski võistlustants.

Andres ja Veronika hoiavad standardtantsude maailma edetabelis 58. kohta. Oma suurimaks saavutuseks peavad nad 2010. aasta esikohta Inglismaa The International Championshipsi võistlustel alla 21-aastaste seas.

„Tahtsime finaali jõuda, kuid nii suur edu tuli isegi üllatusena,” meenutab Veronika esikohta, mis tõi neile emotsionaalse võidu kõrval kaasa ka igati kasuliku sponsorlepingu. Nimelt said nad tiitliga koos võimaluse tellida tasuta kõik oma kleidid ja kingad. „Minul kulub näiteks kaks paari kingi kuus,” räägib Andres. „Lisaks on väga hea see, et kuigi saan kleidid tellida oma maitse järgi, jagavad nad väga kasulikke soovitusi,” lisab Veronika.