Ma arvan küll. Noorte grand slam’id läksid väga edukalt ja stabiilselt, mida ma ka lootsin. Suutsin terve aasta head taset hoida ja stabiilselt hästi mängida. Saavutustest kõige erilisem on Orange Bowli võit, sest võit on ikkagi võit. See on kõige magusam, aga kindlasti on tähtis ka US Open ja sealne turniir, mis on tasemelt kindlasti tugevam kui Orange Bowl. Sain seal häid võite ja see tegi rõõmu. Väga magus oli võita ka Taylor Townsendi, kellele olin sel aastal varem kaks korda kaotanud.

Aprilli alguses osalesid Kopenhaagenis esimesel WTA-turniiril. Millise kogemuse see pakkus?

Väga tore oli olla esimest korda WTA-turniiril, seal mängida ja näha, kuidas kõik toimib. Kõik oli väga põnev ja hästi uus ning seal suhtutakse sinusse natuke teistmoodi kui noorteturniiridel.

Kuna Kaia Kanepi sel aastal Fed Cupi naiskonnas ei mänginud, langes liidriroll sinu õlule. Kuidas suutsid sellega kohaneda?

Ma ei võtnud seda niimoodi, et olen nüüd liidrirollis. Niigi oli teada, et tulevad rasked vastased, ja ma ei tahtnud endale lisapinget liidrirollile mõtlemisega peale panna. Turniiril saadud võite ma ei oodanud, need olid boonuseks. (Kontaveit alistas nii hollandlanna Bibiane Schoofsi (toona WTA 154.) kui ka austerlanna Tamira Paszeki (toona WTA 48.))