Riido Reiman
Sündinud: 19. veebruar 1994
Klubi: Sörve JK
Sander Viira, FC Kuressaare kapten:
„Oma nooruse kohta on Riido väga hea väravavaht, talenti tal jagub. Eriti hea on tema väravavahitöö joone peal. Kahjuks pole ta viimasel ajal vigastuste tõttu pikalt mängida saanud, seega oleks tal praegu vaja natuke mängukogemust juurde saada.”KaitsjadKevin Ingermann
Sündinud: 6. juuli 1993
Klubi: Tallinna FC Levadia
Marko Kristal, FC Levadia peatreener:
„Kevin on väga töökas ja tahtmist täis noormees. Tehnika on tal korralik, mängust arusaamine ka. Kui ta saab natuke täiskasvanumaks ja muutub pisut stabiilsemaks, siis võib temast väga hea jalgpallur saada.”

Martin Kase
Sündinud: 2. september 1993
Klubi: JK Tallinna Kalev
Daniel Meijel
Tallinna Kalevi treener:
„Martin on hästi hea ja kohusetundlik poiss. Ta tahab mängida alati nii, nagu treeneri taktikaline plaan ette näeb ning eriti hea on siinjuures see, et ta oskab ühtviisi hästi mängida erinevatel positsioonidel – kaitses, keskväljal või rünnakul. Treeneri jaoks on see väga hea, et temaga võib arvestada seal, kus parasjagu teda vaja läheb. Ta on ka tark mängija.”

Karol Mets
Sündinud: 16. mai 1993
Klubi: Tallinna FC Flora
Martin Reim, FC Flora peatreener:
„Karol on väga hea söödutehnikaga ja ta on väga hea võitleja. Oma nooruse kohta mängib ta väga targalt. Ta oli juba eelmisel aastal meil põhikoosseisu piirimail, tänavu on Karol juba üks kahest põhikeskkaitsjast.”

Johannes Kukebal
Sündinud 19. juuli 1993
Klubi: JK Tallinna Kalev
Daniel Meijel, Tallinna Kalevi treener:
„Johannest iseloomustab hästi kohusetundlikkus. Ta on äärekaitsja, kuid mängib ühtviisi hästi mõlema jalaga. Tal on suur tahe midagi korda saata ja saavutada.”

Mikk Metsa
Sündinud: 19. märts 1993
Klubi: FC Viljandi
Zaur Tšilingarašvili, FC Viljandi peatreener:
„Mikul on hea tehnika ja füüsis. Tema suurim trump on aga taktikaliselt mängu lugemine. Selles mõttes on ta väga intelligentne mängija.”

Artur Pikk
Sündinud: 5. märts 1993
Klubi: Tartu JK Tammeka
Kristjan Tiirik, Tartu Tammeka peatreener:
„Artur on iga treeneri unelmate mängija. Ta on vaikne, töökas ja oma nooruse kohta väga hea positsioonivalikuga.”

Märten Pajunurm
Sündinud: 29. aprill 1993
Klubi: FC Kuressaare
Priit Penu, FC Kuressaare president:
„Mänguliselt on Märtenil hea ja terav vasak jalg. Meistriliigas on ta sel hooajal ikkagi väga hästi hakkama saanud, eriti nii noore mängija kohta. Ta on väga tõsise suhtumisega noormees, kes naljalt trenni või mängu vahele ei jäta.”PoolkaitsjadBert Klemmer
Sündinud: 15. oktoober 1993
Klubi: FC Viljandi
Zaur Tšilingarašvili, FC Viljandi peatreener:
„Berti trumbiks on tema füüsiline võimsus. Ta on väga agressiivne mängija.”

Martin Ustaal
Sündinud: 6. veebruar 1993
Klubi: Tallinna FC Levadia
Marko Kristal, FC Levadia peatreener:
„Martin on väga hea platsinägemisega ja sööduga, aga oma olemuselt natuke laisk. Kui ta laiskusest lahti saaks, võiks temast tulla tõeliselt professionaalne keskväljamängija.”

Karl-Eerik Luigend
Sündinud: 15. jaanuar 1993
Klubi: Tallinna FC Flora
Martin Reim, FC Flora peatreener:
„Karlil on väga hea vasak jalg ja väga korralik kiirus. Tsenderduste ja löökide mõttes on ta vasakul äärel väga ohtlik. Võrreldes eelmise hooajaga on Karl läinud jõulisemaks ja palju sihikindlamaks.”

Brent Lepistu
Sündinud: 26. märts 1993
Klubi: Tallinna FC Flora
Norbert Hurt, FC Flora II peatreener:
„Brent on väga tehniline mängija. Ta suudab anda pikki palle mõlema jalaga tehniliselt hästi. Tal on head nurga- ja karistuslöögid, millest ta on ka otse väravaid löönud. Peaga mängib ta hästi ka pikki palle. Lisaks on tal hästi tõsine suhtumine ja ta teeb innukalt juurde ka individuaalset trenni.”

Nikita Martõnov
Sündinud: 4. september 1993
Klubi: Tallinna FC Levadia
Marko Kristal, FC Levadia peatreener:
„Nikita on tehniline mängija, kelle üheks trumbiks on tema hea väljakunägemine. Samas tuleb tal arendada kaitsetööd ja ka oma suhtumist professionaalsemaks muuta.”

Andreas Raudsepp
Sündinud: 13. detsember 1993
Klubi: Tallinna FC Levadia
Marko Kristal, FC Levadia peatreener:
„Andreas on hea universaalne mängija, keda iga treener oma meeskonda tahab. Ta teeb alati täpselt oma töö ära – ei rohkemat ega vähemat. Ta on väga tõsise suhtumisega ja seega tõeliselt vajalik mees igale treenerile.”RündajadHannes Anier
Sündinud: 16. jaanuar 1993
Klubi: Odense Boldklub (Taani)
Martin Reim, FC Flora peatreener:
„Hannes on jõuline ja väga hea kiirusega mängija. Just kohaltminek ja stardikiirendus on tal väga hea. Eelmisel aastal oli meil periood, kus paljud ründajad olid vigastatud. Hannes oli siis tõsiselt hoos – ta tuli ja aitas ning lõi väravaid.”

Juri Gavrilov
Sündinud: 11. mai 1993
Klubi: Tallinna FC Flora
Norbert Hurt, FC Flora II peatreener:
„Jurit iseloomustab füüsiline võimekus. Ta on jõuline ja kiire mängija, kes on väga tubli ka kaitsefaasis, kui on vaja pallile survet avaldada. Lisaks on ta tsenderdustel hea. Samas võiks suure kiiruse juures tehniline sooritus veidi parem olla.”

Artur Rättel
Sündinud: 8. veebruar 1993
Klubi: Tallinna FC Levadia
Marko Kristal, FC Levadia peatreener:
„Artur on üks andekamaid mängijaid, kes meil selles vanuses Eestis on. Tal on mängijana tõesti kõik olemas, ta peab veel saama ainult natukene täiskasvanumaks.”