Samuti ootavad kohalikud fännid põnevusega juulikuud, kui meeskond koguneb ja eksperiment „Margus” peale hakkab.

Kaitseliini treener Jay Hayes võtab olukorda rahulikult. „Me ei avalda Hundile mingit survet – kui ta suudab kiiresti edasi liikuda, on suurepärane, kui mitte, on tal aega – meil on Michael Johnson (praegune parim defensive end – toim) olemas, kellele üleöö ei ole asendust vaja,” sõnas Hayes. Treeneri sõnul on Hundi kergejõustiklase taustast väga palju kasu. Siinkohal ei pea ta silmas mitte vaid füüsilist vormi, vaid ka kettaheitest ja kuulitõukest õpitud tehnikat. „Margus on maailmaklassi sportlane, ta on tark poiss, ta õpib,” rahustas Hayes kõiki kohalikke.Arv

300 000 inimest elab Cincinnati linnas, kuhu Margus Hunt nüüd elama kolib. Seega on Ohio osariigi Hamiltoni maakonna linnake elanike arvu poolest väiksem kui Tallinn. Seni teadsid eestlased Cincinnatit seal peetava kõrgetasemelise tenniseturniiri tõttu.

Cincinnati asub Ohio jõe ääres ja selle pindala on 206 ruutkilomeetrit. Linn rajati 1788. aastal. Alguses kandis linn nime Losantiville’i nime ja 1790. aastal muudeti Cincinnatiks. Bengalsite kõrval on linnas ka teine jalgpallimeeskond – Reds.