„Sinu 43-mänguline võidutee katkes French Openil. Mida mõtled ette võtta, et seda enam ei juhtuks?” uuris 20-aastane Taani mängija, kes resideerib Monacos naga ka Djokovic.

„Tead mis? Katsun võtta malli naismängijailt, kes suhtuvad võitudesse nii ükskõikselt. Eriti Caroline Wozniackilt. Oled te­mast kuulnud?” andis Djokovic sündmust lõbuga jälginud pärisajakirjanike rõõmuks vas­tu.

„Ta on nii palju võitnud. Vaatan ta mänge ja püüan vältida kaotusi, et pääseda jälle õigele teele,” jätkas Djokovic.

„Kes on sinu meelest naiste turniiri soosikud?” uuris Wozniacki.

„Hoian selle saladuses, kuigi üks favoriitidest juba selgus. Nimetasin teda nimepidigi. Ta on koguni mu naaber. Ta elab, muide, samal tänaval, kust sinagi tuled. Joome mõnikord koos rannas kohvi, lõdvestume ja käime jalutamas,” vastas Djokovic. Sellega kahe staari vestlus piirdus, sest Wozniacki juurde astus WTA ametnik ja sosistas Poola päritoluga tennisistile midagi kõrva.

Naiste tennise liider on va­remgi pressikonverentsidele vaheldust toonud. Austraalia lahtistel tuli ta välja pika ja fantaasiarikka looga, kuidas kängurupoeg teda ründas. Teisel juhul küsis ta iseendalt rea sisutühje küsimusi, pilades nõnda ajakirjanikke.