Aastaid koondise esiväravavahi rollis olnud ning MM-i künnisel sellest ilma jäänud Oliver Kahn aga ei suuda eduka turniiri ajalgi torisemisest hoiduda. Telekaamerad on näidanud ka Kahni mossis näoga varumeestepingil istumas.

Lehmanni kinnitusel sakslaste enesekindlus üha suureneb. “Pidanuksime Rootsi väravasse lööma veel mõne palli,” ütles ta BBC-le. “Muutume järjest tugevamaks ning iga kohtumine, kus me ei lase endale väravat lüüa, lisab kindlust. Meie fännid on entusiastlikud, nad on meid veidi kritiseerinud. Ent vastame toetajatele sama entusiastliku tegevusega väljakul.”

Lehmanni sõnul loovutasid sakslased turvalises eduseisus Rootsile rohkem mänguruumi, kuid nood ei suutnud seda õnneks ära kasutada.

Kahn aga ütles ajakirjale Der Spiegel, et ta ootab peatreener Jürgen Klinsmannilt endiselt selgitust, miks peab kauane esinumber nühkima varumeestepinki. Kahn ei aktsepteerivat iialgi Klinsmanni otsust määrata Lehmann MM-iks esinumbriks.

“Ma pole siiani saanud selgitust ja ilmselt ei saagi,” lausus Kahn. “Varumeestepingil pole üldse lõbus istuda. Igakordne minek pingile on raske, kaon sealt riietusruumi nii kiiresti kui võimalik.”

Kahn loetles oma plusse: “Olen kahel viimasel aastal mänginud tipptasemel. Esinesin hästi Meistrite liigas, tulin Saksamaa meistriks ja kahel korral karikavõitjaks, samuti on mul tohutud suurturniiride kogemused. Esinumbri vahetamiseks polnud põhjust.”

Võib lisada, et klubihooajal aitas Lehmann Londoni Arsenali Meistrite liiga finaali, hoides kahes mängus järjest värava puhtana ka suurkujude Madridi Reali ja Torino Juventuse, samuti poolfinaalis Villarreali vastu.