Interi mõlemad väravad lõi argentiinlane Diego Milito. Esimest korda õnnestus ründajal Bayerni kaitsjast Martin Demichelisest mängeldes möödununa pall Saksa meeskonna väravavahi Jörg Butti selja taha saata mängu 35. minutil. Avapoolajal oli Interil hambutult mänginud Bayerni vastu veel üks suurepärane võimalus eduseisu suurendadagi, kui hollandlane Wesley Snejder sai  võimalus 14 meetrilt pall seisuks 2:0 sakslaste väravasse lüüa, ent selle löögi Butt pareeris.


Teist poolaega alustasid selgelt aktiivsemalt kaotusseisus Bayerni mängijad ning vaid loetud sekundid pärast poolajavilet oli Thomas Mülleril pea sajaprotsendiline võimalus viigiväravaks, ent noor sakslane lõi palli otse Interi brasiillasest väravavahi Julio Cesari suunas.

Mängu edenedes liikus Bayern üha enam ettepoole ning see omakorda avas suurepäraseid vasturünnaku võimalusi Interile. Taaskord oli see Milito, kes Julio Cesari pikast väljalöögist alanud rünnaku lõpetuseks Meistrite Liiga finaali väärilist mängu mitte näidanud kohmetust Bayerni kaitsest läbi mängis - sedapuhku oli patuoinas belglane Daniel van Buyten - ning väravavaht Buttile püüdmatult palli efektiivselt värava tahanurka põrutas.

Nii nagu Interi euromängudes üsna tavaline, oli pallivaldamine ülekaalukalt vastaste pärusmaa - mängu lõpuks kujunes Bayerni pallivaldamise protsendiks 69 ja Interil 31.