Ülehomme läheb Pärnu poolfinaalseeria avamänguks külla Balti liiga punasele laternale Paidele. Keel võttis soosikukoorma puiklemata pärnakate turjale. „Ju me siit finaali läheme. Kindlasti tuleb vaeva näha, aga oleme selge favoriit ja oleks suur üllatus, kui meid karikafinaalis pole,” lausus ta.

Finaalivastane Tartu

Soosik on Pärnu ka finaalis, kus eeldatavasti kohtutakse Tartuga. Seda enam, et varbaluumurrust on taastunud võistkonna kapten Andrus Raadik, kes pääses laupäeval Selveri vastu viimasteks geimideks platsile. Hindrek Pulk tõi Pärnule kolme geimiga 20 punkti, võitjate pool sai Lincoln Williams kirja 18.

„Nagu mehed poleks pärast 1. maid, kui reeglid karmimaks läksid, vahepeal mänginudki.”

Vassiljev möönis, et käest lasti hea võimalus Pärnu auti lükata. Kuid ta ei nõustunud, et pärast Raadiku ja lätlase Aleksandrs Avdejevsi vigastuspausidelt naasmist läheb ülesanne oluliselt raskemaks. „Tulgu! Me ei vaata vastast, keskendume oma asjadele. Oleme teinud sammu edasi, kuid veel on vaja palju tööd teha,” kostis Vassiljev, kes imestas pärast laupäevast mängu, miks mõlemad tiimid nii palju võrgu puudutamisega patustasid. „Nagu mehed poleks pärast 1. maid, kui reeglid karmimaks läksid, vahepeal mänginudki.”

Keelt jäi närima teise geimi kaotus eduseisust 22 : 18. Nagu sel hooajal varemgi, ei leidnud sidemängija Martti Keel klappi temporündajatega ja selle nahka geim läkski. „Martti hakkas natuke närveerima. Aga tasapisi on koostöö läinud paremaks,” kinnitas treener.

Võrkpalli Saja liigas kohtusid nädalavahetusel omavahel Jelgava – Rakvere (3 : 0), Kuldiga – Ozolnieki (3 : 2) ja Ozolnieki – Rakvere (2 : 3). Märt Roosna