„Põhiturniiril oli tõepoolest tänavu pinget vähem, pigem vaatasime, et logistiliselt oleks meil mugavam poolfinaale mängida Viljandiga ja Kehral Chocolate Boys/Viimsiga,” tõdes Serviti peatreener Kalmer Musting. Kuid finaalis enam armu ei anta. „Aasta lõikes oleme mänginud suhteliselt võrdselt, aasta alguses olime meie paremad, alates jaanuarist jällegi nemad,” tõdes tiitlikaitsja Serviti juhendaja. „Vastaste peatreener Jüri Lepp viitab küll sellele, et meil on leegionärid, kuid Andrei Ternovõi on mänginud ebastabiilselt, Kehral on jällegi välja panna hea väravavaht Mikola Naum, kindlasti on neil tugevam ka joonemäng,” arutles Musting. Seevastu Serviti joonemängija Tauri Volt käis põlvelõikusel ning niipea palliplatsile ei naase.

Kehra juhendaja Jüri Lepp meenutas, et hooaja alguses arvati, et keegi ei saa Servitile vastu. „Kuid otsustavateks mängudeks ei olnud nad ilmselt nii valmis kui meie olime,” arvas Lepp, kuid kinnitas Mustingu sõnu, pannes favoriidikoorma siiski Serviti õlule.

„Neil on kaheksa koondises mänginud meest ja kaks leegionäri, meil on vastu panna kaks meest, kes on koondises pingil istunud,” sõnas Lepp, lisades, et mingil hetkel võib otsustavaks saada ka finaalis mängimise kogemus, mida Kehra noorel võistkonnal just eriti palju ei ole.  „Mõlemad rajavad paljuski oma mängu kiirrünnakutele, just see võib saada võtmeküsimuseks, kummal õnnestub rünnakud paremini lahendada,” lisas Musting. Viimasel kümnel aastal on Põlva Serviti võitnud Eesti meistritiitli viiel ja HC Kehra neljal korral. 2005. aastal oli parim Chocolate Boys. ­


Finaalmängud

HC Kehra – Põlva Serviti

02.05 kell 19 Kehra spordihoones

05.05 kell 19 Mesikäpa hallis

08.05 kell 15 Kehra spordihoones

*12.05 kell 19 Mesikäpa hallis

*15.05 kell 15 Kehra spordihoones

* vajaduse korral, sest finaalis mängitakse kolme võiduni.