VEF-il on jälle korvi all mehi rohkem, aga oleneb, kui palju pikki selles mõttes näha on, et kui hästi tagamängijad nad üles leiavad. Kui meie omad saavad vastaste tagamängijatega hästi hakkama, siis on jällegi kergem. Siiski peaks VEF grammi võrra parem meeskond olema. Usun, et seerias saab otsustavaks võitlusvaim. Sellistes kahe võiduni mängitavates seeriates see tavaliselt nii on. Ainult õnnest siin ka ei piisa.

Kui meie sügisel Balti liiga karikaturniiri raames VEF-iga mängisime, siis jäi meelde, et nad on hästi kiiresti mängiv ja väga liikuv võistkond. Jube kiirelt tulevad tagamängijad palliga üle ja pikad on ka liikuvad ja tulevad hästi pallile vastu. Lisaks viskavad pikad mehed ka hästi, ainult [Antanas] Kavaliaus-kas ei ole nii ohtlik viskaja.

Meil endal on kevad praegu rahulik, isegi liigagi rahulik. Oleme sel ajal harjunud ikka mingeid play-off’e mängima, aga nüüd on ainult üks mäng nädalas. Nüüd valmistume mängudeks Rapla, TTÜ ja Kaleviga ning kuu aja pärast on koduse liiga play-off’id, siis läheb jälle huvitavamaks.