13. septembril on liiklus marsruudil Pärnu mnt – Viru ring – Narva mnt suletud ajavahemikus kell 00.30-16.00. Narva maanteel on liinibussid suunatud linnast väljuvale sõidusuunale, mis on vastavalt ajutisele liikluskorraldusele kahesuunaline. Bussiliikluses on seisak 10 kilomeetri stardi ajal ehk kell 13.50-14.45.

Liiklus on Pirita tee, Merivälja tee ja Ranna tee linna suubuval sõidusuunal alates Ranna tee parkimistaskust kuni Narva maanteeni kell 7.00-16.00 ümber suunatud linnast väljuvale suunale.

Ahtri tänaval, Toompuiesteel ja Kaarli puiesteel kulgeb jooksurada 1-2 sõidureal vastavalt rajaskeemile. Nimetatud sõiduread on liikluseks suletud kell 5.00-18.00. Teised sõiduread on liikluseks avatud ja vastavalt tähistatud ning turvaliselt jooksurajast eraldatud. Kaarli puiestee kesklinnast väljuva suuna kaks sõidurada on liikluseks avatud ainult ühistranspordile, mis lubatakse läbi vastavalt reguleerijate poolsetele korraldustele.

Pirita tee äärne kergliiklustee (Promenaad), Nafta tn, Tuukri tn, Rannamäe tee, Pikk tn, Tolli tn, Laboratooriumi tee, Suurtüki tn ning Tornide väljaku ja Schnelli pargi kergliiklusteed on liikluseks suletud ajavahemikus kell 8.00-16.00.

Ka sel aastal on vanalinna sisse- ja väljasõiduks tagatud sõiduautodele läbipääs Nunne tänava kaudu. Jooksjate jaoks ehitatakse Nunne tänavale jooksusild, mille alt saavad sõiduautod liigelda vastavalt reguleerijate märguannetele. Silla alt pääsevad läbi sõidukid, mille kõrgus ei ületa 2 meetrit ja 70 sentimeetrit.

SEB Tallinna Maratoni korraldajad soovitavad kõigil, kel vähegi võimalik, kesklinnas pühapäeval liikuda jala või kasutada ühistransporti, mis on 12. ja 13. septembril stardinumbri ettenäitamisel tasuta. Meeles tuleb aga pidada, et 13. septembril ajavahemikus kell 7.40-16.00 on trammiliiklus peatatud kõikidel liinidel. Ühistranspordi skeem ning soovitused liiklejatele on kättesaadavad Tallinna linna kodulehel transpordi alarubriigis ja SEB Tallinna Maratoni kodulehel.

Ürituseaegset liiklust reguleerivad Meeskond Security OÜ reguleerijad. Jooksu julgestavad Põhja Politsei mootorrattapatrullid. Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud teedel ja tänavatel taastatakse kohe pärast ürituse lõppu ja piirete koristamist.

Korraldajad paluvad liiklejatel, jalakäijatel ja jooksust osavõtjatel võistluspiirkonnas liigeldes varuda aega ja kannatust, loodavad kõigi heatahtlikule suhtumisele ning vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.

Lisainfot saab küsida ka Tallinna abitelefonilt 1345.