Võrkpall. Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises mängus Tartus alistas Selver 3:2 kohaliku Pere Leiva ning jõudis Eesti meistri tiitlist vaid võidu kaugusele. Avageimis ei andnud külalised võõrustajatele mingit võimalust, võites 25:12. Teises geimis sai Pere Leib mängu käima ja viigistas geimiga 25:19 üldseisu üks-ühele. Kolmandas jäi 25:22 peale Selver ja neljandas omakorda sama tulemusega Tartu. Otsustavas geimis Selver ei vääratanud – punktidega 15:6  lõpetasid nad mängu ja läksid 2:0 juhtima. Kolme võiduni peetav finaalseeria võib lõppeda nelja­päeval Tallinnas.

Pronksmedalid kindlustas endale laupäeval Pärnu VK meeskond, kes alistas teist korda TTÜ 3:0. Pärnu resultatiivseim oli Elia Lulla 12 punktiga, 10 punkti lisas Karel Merisaar.

Vettelile ennustatakse briljantset tulevikku

Vormel 1. MM-i teisel etapil Malaisias võitis esikoha valitsev maailmameister Sebastian Vettel (Red Bull), kes sarnaselt avaetapiga valitses võistlust pea algusest lõpuni. Teiseks tuli britt Jenson Button (McLaren) ja kolmandaks sakslane Nick Heidfeld (Renault). Noor sakslane Vettel on hooaja alguses niivõrd mängleva kergusega kõik suured konkurendid üle sõitnud, et juba räägitakse temast kui lähiaastatel löömatust mehest. „Ta on nii hea, et ta võib kas või kümme aastat tipus olla,” sõnas endine vormelipiloot Stirling Moss. „Sebastian on ju alles laps, 23-aastane, ent samas on tal suurepärane meeskond, kogemused ja üks tiitel juba taskus,” lisas ta.  Vettelil on pärast kahte etappi täisedu ehk 50 punkti. Talle järgnevad Button 26 ning Hamilton ja austraallane Mark Webber (Red Bull) 22 punktiga.

Žalgiris võitis ja VEF tegi ajalugu

Korvpall. Balti liiga finaalis alistas Kaunase Žalgiris 75:67 Riia VEF-i, kuid sellele vaatamata tegi suuremat ajalugu Läti meeskond: esimest korda seitsmeaastase Balti liiga ajaloos ei kohtunud finaalis Žalgiris ja Vilniuse Lietuvos rytas. Leedu teine suurklubi jäi poolfinaalis VEF-ile alla 68:79, Žalgiris alistas omakorda Ventspilsi 108:55. 

Läti pealinna võistkonna vedas finaali Valgevene koondislane Artjom Parahhovski, kes viskas 20 punkti. Rytase mängijaid vedas alt visketabavus.

Ka finaalis osutas VEF Žalgirisele kõvasti vastupanu, ent lõpus jäi peale Leedu tippklubi. Pildil on Travis Watson, kes viskas finaalis neli punkti. Kolmanda koha kohtumises alistas Lietuvos rytas Ventspilsi 84:80. 

Arvamus

Kristi Vahemaa

(...)Nädalavahetusel selgus nii võitjaid kui ka neid, kes astusid sammu tiitlile lähemale. Korvpalli Balti liigas ei saanud taas kord keegi vastu Kaunase Žalgirisele. Võrkpalli tiitliheitlus jätkub aga Selveri juhtimisel. Vormelikarussell alles algas, kuid juba näitab tiitlikaitsja Sebastian Vettel, et ta ei kavatse mullu võidetud tiitlit kellelegi edasi anda.