Eurosarjas kohtuvad kaks klubi, mis kumbki ei kasuta võõrmängijaid.

„Vastased näevad täitsa normaalsed välja,” hindas Pärnu loots Avo Keel, kui oli läbi vaadanud Fino mängude videod. „Platsil on kolm Ungari koondislast, kelle vastu Eesti mängis eelmises valiksarjas ning võitis 3 : 1 ja 3 : 1. Üks tempomees, üks nurgaründaja ja sidemängija, kes jagas mänguaega koondisekaaslasega. Leegionäre neil ei ole. Seega lähevad vastamisi kaks rahvusklubi. Meie lätlasest välismängija pole veel operatsioonist taastunud.” Niisiis näeb üsna haruldast vaatepilti: eurosarjas kohtuvad kaks klubi, mis kumbki ei kasuta võõrmängijaid.

Hea ja halb uudis

Kas Olympiakosega võrreldes on Fino teisest puust? „Peaks olema veidi nõrgem,” oletas Keel. „Video põhjal pole nad nii tehnilised, kui olid kreeklased. Füüsiliselt vahet ei ole.”

Pärnu koosseisu vaadates on nii häid kui ka halbu uudiseid. Hea on see, et meeskonna kapten Andrus Raadik on varbaluumurrust taastunud. Halb aga see, et sidemängija Markkus Keelel on olnud viimasel ajal probleeme seljaga. „Lennukist on ta igatahes maha tulnud, loodetavasti on Markkus kolmapäeval mängukõlblik,” sõnas treener-Keel.

Edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, korduskohtumine peetakse 17. detsembril Pärnus.