Manchesteri politseil on veel värskelt meeles šotlaste 2008. aasta maikuine UEFA karika finaalmäng Peterburi Zenitiga, kus Rangersit tuli toetama 150 000 fänni, kirjutab Guardian. Mängu võitis 2:0 Zenit, mis omakorda polnud paljudele huligaanidele väga meeltmööda ning seetõttu seisis Manchester viie tunni jooksul silmitsi tuhandete märatsevate šotlastega ja pärast seda märgatavate kahjudega. Kokkupõrgete käigus sai üks politseinik niivõrd rängalt viga, et pidi töölt eemale jääma tervelt kuueks kuuks.

Asjaolu, et Rangers tuleb 14. septembril Unitedile külla, on seetõttu Manchesteri politsei ärveaks teinud – Rangersi mängu võib põhjast tulla kaema nii mõnigi halbade kavatsustega huligaan. Kuid suurim mure on massiline piletita mängijate „invasioon“ lõunasse, mistõttu kohalik politsei kaalub vastasseisu liigitamist kõrge ehk C-riskitasemega jalgpallimänguks. Unitedi ja Rangersiga samas ehk C-alagrupis mängivad veel Valencia Hispaaniast ning Bursaspor Türgist.

Meistrite liiga A-alagrupis mängivad eeloleval sügis-talvel läinud hooaja võitja Milano Inter, Bremeni Werder, Tottenhami Hotspur ning Twente Hollandist. B-alagruppi loositi läinudkevadine poolfinalist Lyon, Lissaboni Benfica, Schalke 04 ning Tel Avivi Hapoel.

D-alagrupis mängivad Barcelona, Ateena Panathinaikos, FC Kopenhaagen, ja Kaasani Rubin. E-grupis on kevadel finaalis kaotanud Müncheni Bayerni vastasteks AS Roma, Basel ning CFR Cruj Rumeeniast. F-grupis lähevad vastakuti Londoni Chelsea, Marseille Olympique, Moskva Spartak ning Žilina Slovakkiast.

Tõeliseks surmagrupiks on aga juba nimetatud G-alagruppi, kuhu loositi AC Milan, Madridi Real, Amsterdami Ajax ning AJ Auxerre. H-grupis mängivad Londoni Arsenal, Donetski Šahtar, Braga Portugalist ja Belgradi Partizan.