Tõkkejooks vaadatud, tuleb Sokul kolida teivashüppesektorisse, kus hetk hiljem alustab võistlust Lembi. „Kaugus 55 pealt 60 peale. Võta 10 cm tahapoole.

Pärast kolmandal katsel kõrgusest 3.95 ülesaamist teatab Lembi: „Võtan tugevama teiba!” „Aga hüppa ka siis,” kaigub tribüünilt vastuseks. Paraku Lembi järgmisest kõrgusest enam jagu ei saa, ent samal ajal kui ta läheb 4.05-ga oma neljandale – kohtunikud panid Lembile korra kella vale nimega jooksma, mistõttu sai ta veel ühe katse – katsele, alustab staadioni teises otsas kettaheidet Tarmo.

Lembi viimane ja Tarmo esimene katse teivashüppesektori juures asuvalt tribüünilt vaadatud, tuleb sammud seada staadioni teisele poole ning teise katse ajaks ongi Rein juba vastastribüünil. Kiired õpetussõnad sealgi ja viimasel katsel heidab Tarmo oma parima, milleks on 42.75. Hetk hiljem jõuab treeneri juurde Tarmo.

„Kui Lembi oleks kauem võistelnud, siis oleksin tema juurde jäänud. Nüüd sain Tarmole öelda, et ta natuke asendit kohendaks,” mõtiskleb Rein ja seab sammud minema. Ümber staadioni kõndides tuleb vastu aga Lembi. „Kui teivast vahetada, siis pead ka midagi muutma, mitte samamoodi edasi hüppama,” selgitab ta. Koos minnakse tagasi teivashüppesektorisse veel võistlevate naiste katseid vaatama ja analüüsima. Peagi alustab Tarmo samas enda kaheksandat ala.