Tartu Pere Leib alistas Schenkeri liigas peamise koduse rivaali Tallinna Selveri 3:2.

1:2 kaotusseisust võiduni jõudnud Tartu peatreeneri Urmas Tali sõnul polnud võit tabeliseisu koha pealt niivõrd tähtis .

“Tegu oli küll Tartu ja Tallinna vastasseisuga, kuid ega see mäng eriti suure tähtsusega polnud. Oli viimane aeg eri asju proovida,” lausus Tali.

Avageimi 26:24 võitmise järel langes Pere Leib mõõna. Tartlased ei saanud kätte tallinlaste pallinguid ja Selver võitis 25:13. Kaotuse ajas Tali koosseisu katsetamise süüks

Ka kolmas geim ei tõotanud tartlastele head. Nad ei suutnud blokeerida ebastandartselt löönud Andris Õunpuud. Kaotusseisus 14:21 tõi lätlase Eriks Baiksi asendamine Priit Luigega Pere Leivale uue hingamise. Luik pallis tugevalt, vahetusest sekkus edukalt 17-aastane Oliver Venno, kelle servidest tuli 23:23. Rohkemaks tartlastel jaksu polnud – Selver võitis 25:23.

Luige servihoost innustunud tartlased võitsid seejärel 25:19 ja otsustava geimi 15:12.

Selveri peatreener Avo Keel oli pettunud. “Kui alguses ei pingutata ja pärast arvatakse, et neljas geim tuleb iseenesest ära, pole midagi teha – niimoodi võib Pärnu B-klassi vastu mängima minna,” pahandas ta.

“Loodan, et suhtumine muutus üleolekutundest, aga kavatsen mehed kindlasti maa peale tagasi tuua,” lisas Keel.