Kui esimene poolaeg keskpaigani jõudis, ei söan-danud keegi nii heast tule-musest unistada, sest Eesti oli jäänud taha 0:11. Meie meestel nappis viskejulgu-sest ja kui end kokku võe-tigi, raksatasid pallid kas Sloveenia kaitsjate kätesse või vastu väravavaht Ro-lando Pushnikit.

Kuid suures eduseisus võtsid külalised, kelle tuu-miku moodustavad Euroo-pa klubikäsipallis loorbe-reid lõiganud Celje Pivo-varna Lashko mängijad, tuu-re vähemaks ja ka eestlased hakkasid skoori tegema.

Läinud vaheajale edusei-sus 19:7, jätkas Sloveenia teisel poolajal tagumise eshe-loniga, kes aga vahet ikkagi kasvatas.

Eelmise nädala kolma-päeval Helsingi võidumän-gus Soomele kaheksa vära-vat visanud Riho-Bruno Bramanise mõranenud pa-rem pöial on endiselt kip-sis. Lisaks temale puudus treeningul saadud põlve-vigastuse tõttu Rein Suvi, kes oli laupäeval Soomele kaotatud kodumängus ko-guni 13 korda tabanud. Suvi dublant pidanuks ole-ma Ravo Voosalu, kuid too lõhkus jala laupäevases la-hingus.

Nii kutsus peatreener Jüri Lepp kohale 35-aastase Mart Liinati, koondisega ammu hüvasti jätnud me-he. Liinat viskas neli vära-vat, teda edestas vaid Kau-po Palmar kuue tabamu-sega. Jaanus Rätsep kogus kolm väravat, Bert Pus-tõnski ja Tarmo Volt kaks.

Laupäeval kohtuvad ala-gruppi täisedu, 6 punktiga juhtivad sloveenid ja eest-lased Koperis.