Eesti korvpalliliiga hooaja maiuspala ehk Tartu Rocki ja BC Kalev/Cramo finaalseeria alguse puhul jõuab homme Delfi vaatajateni suur korvpallipäev.

Kell 10 algab ETV dokumentaalfilm „Kalevi kuldne teekond”, mis räägib Tallinna Kalevi ajaloolisest teekonnast NSV Liidu meistritiitlini, Taavi Aruse dokumentaalfilmi „Töö käib!” treener Andres Sõbrast ja 2012. aasta lõpus valminud Läti filmi „Dream Team 1935” Läti koondise teekonnast Euroopa meistriks.

Samuti pakume vaatamiseks Delfi korvpallisaate Basket TV paremaid palasid nii tänavusest kui ka varasematest hooaegadest ning kokkuvõtet finalistide Kalev/Cramo ja Rocki tänavusest teekonnast ja tipphetkedest.

Otse-eeter kella 16-st

Päev tipneb otseülekandega Tartu ülikooli spordihoonest. Alustame kell 16, kui enne avamängu on stuudios koha sisse võtnud Delfi reporterid Ivar Jurtšenko ja Jüri Butšakov. Pall visatakse mängu tund hiljem.

Seejärel on kõiki saateid võimalik ka järelvaadata – mis tahes ajal kuni südaööni.

Kalev ja Rock on koduliiga finaalseeriates ammused rivaalid, viimasel kolmel aastal on „kuiva” skooriga 4 : 0 peale jäänud pealinlased. 1 EPL