Hooaega nelja võiduga alustanud Infoneti hoog on seejärel pisut raugenud ja hetkel leiavad nad end 20 silmaga tabeli teiselt realt. Viimastes kohtumistes Rakvere Tarva ja Narva Transiga naasti siiski taas võiduradadele ja kui võidukad suudetakse täna olla ka Hiiu staadionil, tõusekski Lasnamäe tiim 10 vooru järel tabeliliidriks.

Rahvusstaadionil A. Le Coq Arenal leiab aga samal ajal aset ajaloo 90. Tallinna derbi, kus omavahel võtavad mõõtu Flora ja Levadia. Mullu vastavalt kulla ja hõbeda teeninud meeskonnad tegid hooaja avamängus 0:0 viigi. Väravate löömine on tiimidele raskusi valmistanud ka hiljem.

Nimelt lõi Levadia esimese ringiga 10 väravat, mis on alles liiga kaheksas näitaja. Floral on tabamusi ette näidata 14, kuid 12 neist on tulnud tabeli kolme viimase vastu. Tänase mängu peab Levadia poolelt vahele jätma viimases 1:1 viigimängus Tammekaga punase kaardi teeninud Maksim Podholjuzin, samuti lahkus tolles kohtumises vigastusega väljakult Levadia viimane täiendus Alan Gatagov.

Valitsev meister Flora paikneb hetkel 14 punktiga 5. kohal, Levadia asub 19 silmaga 3. positsioonil. Punktilisa vajavad seega mõlemad meeskonnad ja pinget peaks nii Lillekülas kui Nõmmel jaguma küll.

Kahe suure duelli käiguga on end täna võimalik kursis hoida Delfi otseblogi kaudu.