Ajalehe Ekstra Bladet artikkel seostab Kopenhaageni eest tänavu vaid kuueks minutiks platsile pääsenud eestlast Norra klubiga seetõttu, et seda juhendab kuulus inglasest treener, aastaid tagasi Šveitsi koondisega MM-ile jõudnud ja minevikus FC Kopenhaagenit treeninud Roy Hodgson. “Mina Hodgsoni ajal Kopenhaagenis ei mänginud,” ütles Rooba.

Ekstra Bladeti väitel on Rooba Taani suurklubis hetkel alles kolmas valik vasakakaitsja kohale ja seetõttu polevat mingi ime, kui eestlane Norrasse müüakse. Seda enam, et klubi treeneri sõnul on 26-aastane Rooba sageli hädas vigastustega. Väidetavalt oli Taani keskmikust FC Midtjyllandist Kopenhaagenisse tulnud eestlane paar aastat tagasi sõlmimas lepingut Inglismaa tippklubiga, kuid hetkel kui leping ootas vaid Rooba allkirja, tabas eestlast raske jalavigastus.

Ainsaks takistuseks eestlase Norrasse minekul võivat ajalehe Ekstra Bladet arvates saada see, kui klubid omavahel üleminekusummas kokkuleppele ei jõua.

Stavangeri Viking on kaheksakordne Norra meister ja viiekordne karikavõitja. Laupäeval alistas Viking 2:1 teise eestlase Ragnar Klavani koduklubi Valerenga ja jagab viimasega nüüd meistrivõistluste tabelis teist kohta.

Tuntud mängijatest on Vikingi palgal Norra koondislane, varem Southamptoni, Blackburn Roversi ja Glasgow Rangeri eest mänginud ründaja Egil Ostenstad ja hiljuti Udinesest ostetud prantslasest väravavaht Anthony Basso.