•• Mati, sa oled igal aastal pärast jooksu öelnud, et osavõtjaskonna rekordi püstitamine pole teie peamine eesmärk, ometi tuleb tunnistada, et kehaliselt aktiivsed inimesed vajavad teie tiimi korraldatavat üritust. Kui lähedal on teie vastuvõtupiir?

Nagu pole piire spordis, ei ole piiri ka meie ürituse arendamisel. Muidugi ei saa SEB Tallinna maraton kasvada kiiresti 30 000 osalejaga jooksuni. Sel juhul peaks väga põhjalikult läbi mõtlema, kuidas seda teha. Kümne kilomeetri jooksu pole samamoodi jätkates võimalik suurendada. Lühikese ajavahemiku kestel läbib selle distantsi nii suur hulk jooksjaid, et me ei saa neid kõiki rajal teenindada. See pole lihtsalt matemaatiliselt võimalik. Järgmisel aastal teeme selle distantsiga olulisi uuendusi, kindlasti kaalume viitstarti. Kesklinna liiklus oleks küll seetõttu kuni kakskümmend minutit kauem suletud, aga see ei tohiks linnaelanikke segada.

Loe edasi, mida plaanitakse järgmisel aastal lastejooksu puhul muuta ja miks sel aastal suur spordiüritus nii hästi õnnestus.