Hetkel olen rahul – mängida saan ja sellepärast ju sinna ka läksin. See on kõige tähtsam. Aga väravat ma ei ole veel löönud ning ka klubi viimased kohtumised pole väga hästi läinud, nii et alati saab paremini.

Kui tugeva liigaga on Serie B näol tegu?

Tippliigade nagu Saksamaa, Inglismaa või Itaalia tugevuselt teised liigad on tegelikult ikka väga kõvad. Ma ütleks isegi nii, et Serie B head meeskonnad saaksid hakkama ka Serie A-s. Tase on tugev, ega sinna lihtne pääseda ei ole.

Kuidas su läbisaamine peatreeneriga on – kas teil on tekkinud omavaheline usaldus, tead, et ta arvestab sinuga oma plaanides?

See ongi natuke probleemne, sest me ei saa tegelikult omavahel suhelda, kuna tema oskab ainult itaalia keelt. Läbi ühe mängija, kes oskab nii itaalia kui inglise keelt, oleme saanud natuke rääkida, aga seda on vähe. Muidugi see ei ole mulle kasulik, kui me ei saa suhelda. Arvan, et ega ma ikkagi ei ole lõplikult tema usaldust võitnud. Kui ma saaks temaga rääkida, mõtteid vahetada, siis oleks kahtlemata parem. Temal on ka raske, kui ta ei saa kasvõi mängu ajal mulle midagi hõigata – platsil mul ju tõlki kõrval ei ole.