Kohati tundus mängu 83:74 võitnud Rock esimesel poolajal eksimatu. Tarmo Kikerpilli 16 ning Georgi Tsintsadze 13-punkti kasvatasid edu 19 punktiliseks, sellest 17 silma oli välja võideldud juba esimese veerandaja lõpuks!

“Nii peaksime esinema ideaalis, kuid selge see, et 40 minutit on võimatu nii hästi mängida, aga mulle väga meeldis meeskonna häälestus mängu alguses,” rääkis põlvevigastuse tõttu mängu pingilt jälginud kapten Gert Kullamäe.

Nukras 53:34 seisus vaheajale läinud Panevezˇys väljus aga riietusruumist hoopis teise meeskonnana ning seda just kaitses. Rockil kadusid rünnakul loogilised lahendused ning kolmandal veerandajal piirduti vaid 13 punktiga, eestlasi hoidsid vee peal grusiin Tsintsadze, Vallo Allingu ning üle pika aja taas platsil käinud Marek Doronin. Külaliste 21 punkti kolmandal veerandjal vähendasid vahe enne viimast veerandaega 11-le.

Viimasel veerandajal võttis külaliste poolt ohjad enda kätte Tomas Gaidamavicius, kes viskas Rockile järjest kaheksa punkti. Tõeliselt ohtlikuks ta Panevežysele siiski ei saanud. “Ega vastased ka ju ei maga,” seletas Kullamäe. “Esimesel poolajal lasi Kikerpill igalt poolt, aga teisel vaadati teda juba hoolega.” Eelmisel aastal Poolas mänginud jõuline mängija jäigi järgmisel 20 minutil kuivale.

Panevežyse võistkonna peatreener ei olnud pärast mängu teab mis jutukas ja vihjas sellele, et kohtunikud polevat mängida lasknud.