Kui Viimsi võitis avageimi 15:19 kaotusseisult 25:22 ja teise ülekaalukalt 25:14, näis mäng olevat tehtud. Kuid TPÜ platsimäng paranes kolmandas geimis, pealegi hakkas Viimsi servi vastuvõttudel üha sagedamini eksima. TPÜ sai kindluse uuesti kätte ja võitis kaks järgmist geimi 25:22 ja 25:18. Kuid otsustavas geimis pääses Viimsi 4:0 ette ning "Peda" vastupanu oli murtud -- 15:9. Maksvusele pääses Viimsi parem koostöö võrgu ees ja võimsam rünnak.

"TPÜ naiskond näitas head võitlusvaimu. Rahunesime vist pärast teist geimi liialt maha," põhjendas mõõna Viimsi treener Anu Karavajeva. "Meil on ka väga sõbralik naiskond. Saaks ainult rohkem treenida, paraku võtavad naiste tööasjad oma aja."

Põhiturniiril edestas TPÜ finaalivastast ühe võiduga, kuid omavahelistes kohtumistes jäi Viimsi peale 4:1. "Sellega ei saa arvestada. Iga vastast tuleb austada ja igaühe vastu erinev taktika välja töötada. Teises mängus läheb meil raskeks. Võitnuks me 3:0, olnuks kindlam tunne, aga nüüd sai TPÜ usu tagasi," rääkis Karavajeva.

Teine finaalkohtumine on laupäeval kell 14 Viimsi Keskkooli võimlas, kolmas pühapäeval kell 13 TPÜ spordisaalis.