Praegu on Pärnul käsil seitsmemänguline võiduseeria, mille raames on võite nopitud nii eurosarjas, karikavõistlustel kui Saja Liigas. „Eurosarja mäng ungarlastega näitas head minekut, nädalavahetusel saime Saja Liigas tabeli alumises osas olevate lätlaste üle kaks toredat rutiinivõitu. Rõõmu teeb see, et mängisime ühltaselt ja ilma lainetusteta,” sõnas Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel.

Ühtlasi lõpetas Pärnu meeskond 12. detsembril Rakvere kuuemängulise võiduseeria. Lääne-Virumaal toimunud ülimalt tasavägine Saja Liiga kohtumine lõppes Pärnu 3:1 (29:27, 24:26, 25:23, 25:23) võiduga. Karikafinaalis loodab Rakvere allajäämise revanšeerida. „Mängu iseloom on teine kui põhiturniiril või karika poolfinaalis. Emotsionaalne tase on väga kõrge ja kõik on kinni ühes mängus. Me oleme olukorras, kus meil on ainult võita,” lausus Rakvere juhendaja Urmas Tali.

Naiste finaal viib vastamisi suured kodused konkurendid TTÜ/Tradehouse’i ja Kohila Võrkpalliklubi. Eelmisel hooajal võitis TTÜ ajaloo esimese karika, meistrisarja finaalis jäi mängudega 3:0 peale jällegi Kohila. Sel hooajal on mõlemad kogunud Balti liigas tosin võitu ja kaotuse. Kohilas 5. detsembril toimunud omavahelises mängus oli 3:1 parem TTÜ. "See võit andis naistele psühholoogilises plaanis enesekindlust juurde. Ühtlasi näitab see, et me ei jää Kohilast palju maha ja laupäeval peaks mängus intriigi olema küll. Oleme karikafinaaliks valmis ja tulemas on tuline mäng," lausus TTÜ naiskonna peatreener Marko Mett.

Kohila naiskond on sel hooajal mänginud kolmel rindel. Karikasarja ja Balti liiga kõrval on neil seljataha jäänud ka neli eurosarja mängu. "Mängudeuputus on detsembris olnud väga suur, aga see on olnud meie oma valik. Eurosarjad on kulutanud küll palju energiat, ent loodan, et need on meile ka kõvasti juurde andnud ja seda ka karikafinaali silmas pidades," sõnas Kohila Võrkpalliklubi peatreener Peeter Vahtra. Küll nentis ta, et mängustiilid on Eesti ja Balti liigas Euroopas valitsevast erinevad. "Seal domineerib tohutu võimsus, meil on aga esikohal emotsiooni ja tahte pealt mängimine, kus mängupilt kujuneb läbi kaitsemängu," täpsustas Vahtra.

Karikavõistluste finaalmängude pilet maksab viis eurot, sooduspääsme hind on kolm eurot. Pileteid müüakse saalis ja esimesele tuhandele ostjale on kaasas ka väike kingitus. Pere kõige pisematele liikmetele on saalis lasteala.

Ühtlasi kuulutab Eesti Võrkpalli Liit 26. detsembril Pärnus välja hooaja 2014/2015 parimad võrkpallurid, treenerid, kohtunikud ja sekretärid.