Flora avavärava autor oli Andrei Sidorenkov, kes mängu 10. minutil palli esimese puutega ilusalt üle Kuressaare väravavahi tõstis.

Seejärel algas Zahhovaiko show. Esmalt lõi ta 28. minutil tagapostist peaga sisse väravavaht Roland Küti ebaõnnestunud tõrje järel talle ette põrganud lihtsa palli. 41. minutil vormistas Zahhovaiko värava taas pealöögist, kui ta tsenderduse kindlalt Kuressaare väravasse suunas. Poolaja lõpus lõi Zahhovaiko veel kaunilt karistuslöögi Kuressaare väravaposti.

Ei leppinud kübaratrikiga

Teist poolaega alustasid meeskonnad võrdselt. Kuna Kuressaare oma poolvõimalusi väravaks realiseerida ei suutnud ja Floragi paremaid võimalusi ei omanud, tundus, et mäng võibki nii lõppeda. Ometi murdus Saaremaa meeskond täielikult, kui nende noor väravavaht Roland Kütt 78. minutil kerge tsenderduse rusikatega otse Zahhovaiko jalale tõrjus ja Flora esiründaja palli kindlalt esimese puutega väravavõrku lõi.

Zahhovaiko ei leppinud kübaratrikiga. Esmalt lõi end ise vabale positsioonile mänginud Zahhovaiko 84. minutil palli püüdmatult värava alanurka. Kolm minutit hiljem tõstis aga palli kaunilt üle väravavahi.

Seni ühes mängus endale maksimaalselt kolm väravat lüüa lasknud Saaremaa meeskonna vastu löödud viis väravat tõstsid Zahhovaiko ettepoole meistrivõistluste senisest väravakütist, kaheksa väravat löönud Tallinna FC TVMK ründajast Tarmo Neemelost. Kokku on Zahhovaiko arvel kümnes voorus 11 väravat. Kaheksanda värava lõi eile teinegi TVMK rün-daja Ingemar Teever.

Tartlased avaldasid vastupanu

TVMK oli Kadrioru staadionil hädas Tartu Merkuuriga, kuid sai siiski kätte raske 2:1 võidu ja jätkab meistriliiga liidrina.

Teine Tartu klubi Tammeka osutas koduväljakul visa vastupanu tiitlikaitsjale Tallinna FC Levadiale, kuid pidi

siiski tunnistama tallinlaste 2:0 paremust.

Ülejäänud kohtumistes alistas Viljandi Tulevik Tallinna Dünamo 4:1 ja FC Valga jäi kodus 1:2 alla Narva Transile.