1. "Laulu õpetamine on kui kella valamine. Helilooja annab vormi, millesse koorijuht valab laulja hinge helisevat väärismetalli. Tardunud materjaliga kellavalamine ei õnnestu."

2. "Ära hüppa kahte sammu korraga, võid ninali lennata. Mine üks jõukohane samm korraga."

3. "Autoriteeti taga ajada pole vaja. Tee oma tööd nii hästi, kui oskad, paremini kui eile - ja sa saavutad eesmärgi ilma kammitseva lisapingeta."

4. "Analüüsi kogu aeg seda, kuhu sa oled jõudnud ja mis puudub. Analüüsi, mis edasi tuleb teha ja kuhu sa tahad jõuda."

5. "Muusikaloomest: Sammugem käsikäes rahvaga. Mitte temast lahti rebides, vaid teda kaasa tõmmates, kui astume eespool. Aga maha ei tohi me jääda millimeetritki."

6. "Meie maakera olevat kõrvalt vaadatuna üpris kaunis ja rahus elamiseks kõigiti kõlbulik - nii ütlevad kosmonaudid. Meie omalt poolt püüame teda tihedalt mähkida laululõngadesse, et ta hästi koos seisaks ja et tema ümber ei mahuks lendama ükski vaenumõttega ballistiline koletis."

7. "Ära viska trummipulki ka siis minema, kui oled ajutiselt ilma trummita. Pulki võib ju kunagi tarvis tulla: võivad saabuda uued trummid."

8. "Kui tunned, et täna targem oled kui eile, siis tuleb järeldada, et homme oled omakorda targem tänasest. Või teisiti öelduna - oled täna veel küllalt rumal homse ees. Olgem sellepärast juba täna uudishimulikud."

9. "Muusikal näib olevat omadus: viia kaasa mingisse uude ilma, mängude maale. Inimene satub nagu teise olekusse, umbes nagu jää muutub veeks või veel enam - vesi muutub auruks. Äkki on inimese sisemuses suletud uste taga uusi olekuid, tänu millele võib osa saada uutest senitundmatutest rõõmudest, taolistest, mis tekivad heade raamatute lugemisel, koduste kirjatööde tegemisel õhtuvaikuses, muusika kuulamisel, kunstnike meeldivate töödega tutvumisel."

10. "Midagi tugevat on peidus igas inimeses. Tuleb vaid osata neid jõude õigel ajal valla päästa."

Korraldab Ekspress Meedia, pileteid saab osta SIIT.