Valisime välja 10 lugu eelmisest nädalast. Nii saate teada, mida prognoositakse uueks aastaks majanduses, millised plaane peab Imre Sooäär, millest mõtleb Peeter Oja või Olavi Ruitlane ning palju muud. Lisaks ka üks tore fotoseeria terrassi ehitusest. Head lugemist!

Tõde koroonapiirangute sünnist: Fischer, Kõlvart ja Klaas survestasid valitsust. Ratas võttis asja isiklikult

Veel teisipäeva õhtul polnud mingit plaani saata kõik Eesti koolilapsed järgmisest nädalast koju. Ometi kuulutati ootamatu sisuga piirang kolmapäeva lõunal välja. Kuidas see vastuoluline otsus sündis?

Mees, kelle otsust ootab Eestis iga päev pinevalt vähemalt 5000 inimest

Kui oled Eestis teinud koroonatesti, siis suure tõenäosusega on selle kinnitanud sama arst, kes kinnitas ka sinu pereliikme, naabri või teises Eesti otsas elava tuttava testi.

Imre Sooäär

Imre Sooäär: pere on inimese turvaruum, tema kindlus. Jõuga selle vastu astuda on sama kui perele sõda kuulutada

Abielureferendumi võimalik kaalukeel rahvasaadik Imre Sooäär avaldab, mis tingimustel ta on nõus poolt hääletama.

Direktor, osakonnajuhataja ja seks Prantsusmaal: miks kohus Martin Halliku õigeks mõistis?

25 TERA KOHTUOTSUSEST: Tartu Ülikooli raamatukogu endise direktori Martin Halliku õigeksmõistmine sekskuriteo süüdistuses jõustus. Miks ja kuidas jõudis kohus otsusele, et seks naisalluvaga toimus, aga see polnud kuritegu?

Kolm stsenaariumi. Mis saab järgmisel aastal maailmamajanduses?

Praegune otsustav aeg määrab, kuidas arenevad majandused tuleval aastal, leidis Hollandi suurpank ING. ING põhistsenaariumi järgi jäävad Euroopas jõuludeni kehtima karmid piirangud. Liikumispiirangud on varasemast karmimad. Koroonavaktsiin hakkab vajajateni jõudma tuleva aasta esimesel poolel.

Toitumisnõustaja teeb puust ja punaseks: sussi sisse ei tohiks neid mujal keelatud, aga meil lubatud E-aineid sisaldavaid maiustusi kindlasti panna!

"Ma ei pea vajalikuks lastele maiustuste keelamist, eriti jõuluajal, kuid sooviksin teha teadlikke ja paremaid valikuid ning suunata ka päkapikke neid tegema. Minu jaoks on tootesildid nagu Hiina mõistatus, ei oska neist midagi välja lugeda. Kas oleks võimalik kuidagi puust ja punaseks teha, mida tavapoes maiustusteriiulilt võtta ja mida jätta?" uurib lapsevanem. Vastus: Tavaline suhkur on paljudes maiustustes kõige süütum tegelane.

„Kuidas kirjutada raamatut“ esitlus

Peeter Oja: ETV on tehtud nii hellaks, nad ei julgegi enam midagi öelda

Eesti üks jõulisemaid koomikuid, humoriste, aga ka näitleja, arvaja ning isemõtleja Peeter Oja naudib praegu paarikuulist tööpausi, valmistudes uuteks proovikivideks. Arutlesime nii kurbade kui ka naljakate asjade üle.

Olavi Ruitlane

Olavi Ruitlane: ma ei kirjuta raamatut, ma elan selles. Mingil hetkel taipad, et hakkad peast lolliks minema

„Vahel mõtlen, milleks üldse elada. Kirjanduse, kultuuri, raamatute pärast? Ei, ma olen perega koos olles väga õnnelik. Sest elus on kõige tähtsam armastus," ütleb Olavi Ruitlane.

„Mitu korda tuldi lapseootuse puhul õnne soovima, aga ma polnud ju rase." Viie kuuga üle 30 kilo kaotanud Kaiti lugu

Kaiti Simso (41) heitis viie kuuga seljast üle 30 kilo ja seda täiesti ilma abistavate toitumisprogrammideta. "Mu mõõt sai täis siis, kui mõistsin, et ei jaksa enam oma lastega sammu pidada."

SÜDAMLIK JÕULULUGU | Need fotod jutustavad, kuidas noor mees ehitas raamatu järgi terrassi ja ootamatust üllatusest samal ajal

Noor mees Margus Teska ehitas raamatu järgi terrassi ja talletas kogu tööprotsessi üksikasjalikult fotodele. Ehituse käigus juhtus nii mõndagi. Olge hoiatatud, nunnumeeter võib tõusta lakke!