Kümne aastaga miljardifirmaks, saatjaks sama pikk võitlus ajukasvajaga


„Õpin elus viiendat korda käima," räägib Pipedrive'i üks kaasasutajatest ja selle müügist miljonite võrra rikkamaks saanud Urmas Purde oma uskumatuna tunduvatest läbielamistest, mis on teda firma ülesehitamise jooksul saatnud.

Parim Eestis toodetav mask püüab kinni ka kõige riuklikumad osakesed tänu ühele kavalale kihile


Pärast labori­tulemuste avaldamist sai Tartu firma maskidest ­tõeline hitt-toode. Kel nende maski pole, saab viiruseohtu vähendada tõhusa koduse meetmega.

David Vseviov: pole mingit vahet, kas rääkida libahundist või süvariigist


Ajaloolane, õppejõud ja armastatud raadiohääl David Vseviov (71) on terve elu kõnelenud rasketest teemadest, kuid osanud seda alati teha eriomase lahketoonilise järelemõtlikkusega. Teravused pole tema eriala, küll aga huumor ja leebes kõneviisis osundused sellele, mis on päriselt tähtis.

"Minu teada oli ta terve kui purikas!" Lumeleopard Tõivo Sarmet unistas viimse hetkeni uuest matkast


Eelmisel nädalal lahkus tippmägironija Tõivo Sarmet, kes oli tõusnud kahe üle 8000-meetrise mäe tippu ja valiti kaheksa korda Eesti parimaks matkajaks. Legendaarne mägironija, kes ise eelistas end nimetada seiklejaks, oli ligi 30 aastat üks Eesti oma ala tipptegijaid, kes korraldas eestlaste kõige tähelepanuväärsemad ekspeditsioonid kõrgmäestikesse.

Õppejõud arvasid tudengi lavakunstikoolist välja. Ta läks kohtusse ja võitis


Lavakunstikooli tudengite seas on reeglina igal kursusel harvendustööd tehtud. Kahe aasta möödudes saab õppejõududele selgeks, kas sisseastumiskatsetel nähtud talent ka tõeliselt professionaalselt avaneb. Kõigile näitleja töö ei sobi ja on parem, kui see varakult selgeks saab. Eelmisel aastal aga juhtus midagi lavaka enam kui poole sajandi pikkuse ajaloo jooksul enneolematut: välja arvatud tudeng kaebas otsuse kohtusse. Ja võitis seal.

Kanal 2 omanikeringiga liitunud Jüri Pihel lammutab edasi: peatame skandaalse saate "Hingesoojus" tegemise


Legendaarne telejuht Jüri Pihel astus Kanal 2 omanikeringi ja lubab peatada allakäigu televisioonis. Hasartselt lõi ta kammi turja amatöörlikele saadetele „Suhtevimkad" ja „Appi, tuleb Hensugusta" ja see ei ole kõik! Pihel krutib pinget, öeldes: „Reha käib programmist veel paar korda läbi."

Noor isa võinuks sõprade valetunnistuste tõttu pikaks ajaks vangi minna


Pidu sõpradega lõppes 23aastasele noormehele tapmiskatse süüdistuse ja kuni 15aastase vangistuse ohuga. Aga kohtusaalis sündis üks üllatus teise otsa.

Helene Vetik karmidest nädalatest kaksikutega ja veel karmimast kriitikast: häbistatakse juuksevärvi, seksuaalsuse, keisrilõike, imetamise või mitteimetamise pärast


"Arvasin, et mulle ei lähe korda, kui keegi ilmselge halvakspanuga küsib, miks ma oma lastele pudelit annan, aga nüüd näen, et teeb ikka haiget," tunnistab disainer Helene Vetik.

Marika Korolev-Pihelpuu jaoks on „Õnne 13" kui perekonnaalbum. "Selle asemel, et võõraid lapsi seriaali mängima laenata, võtsin enda omad!"


Etenduste jätkumine teatrites on kahtluse all. Ent üks on ka iga taudiga vankumatult kindel - igal laupäeval jätkub ekraanidel seriaal „Õnne 13". Eelmisel laupäeval tegi telesaaga 802. peatükk ajalugu. Seal mängis näitleja Marika Korolev-Pihelpuu (50) koos oma kõigi kolme lapsega!

ARHIIVIST: Mailis Reps abielulahutusest: algul olin šokis ja nutsin, nüüd olen solvunud


Mailis Reps on nagu perepea von Trappi naisversioon filmis „Helisev muusika". Von Trapil oli seitse last, keda ta üksinda kasvatas, Mailisel on neid kuus. Ja tema kasvatab neid samuti üksi. Mitte vilega trepist alla rivistusele kutsudes, vaid emaliku hellusega - kogu pundiga õhtuti lauamänge mängides ja kolme väiksemaga koos laias abieluvoodis magades.

2019. aasta veebruaris LPs ilmunud intervjuus räägib Mailis Reps avameelselt lahutusest ja laste üksinda kasvatamisest.