Küll aga ütles Rõivas, et teda paneb imestama, et ta ei ole märganud Kadri Simsoni soovi Edgar Savisaarest erineda, vaid ta on hoopis rõhutatult öelnud, et jätkab erakonnas Savisaare valitud suundi, pidades silmas seisukohti Krimmi annekteerimise kohta Venemaa poolt, Ühtse Venemaa ja selle kohta, et korruptsioonil pole Eestis kohta. "Erinevus Kadri ja Edgari vahel on põhiliselt vormis, mitte sisus. Sellest on kahju, tahaks näha sisus muudatusi."

Ehkki valitsuses toimib Rõivase sõnul hoolimata erimeelsustest teatud küsimustes tugev koostöö ning pole vaja spekuleerida teiste koalitsiooni kombinatsioonidega, siis tulevikus sõltub sellest sisust ka koostöö Keskerakonnaga.

"Küsimus Keskerakonnast ja võimalikust koostööst nendega on eeskätt seotud nende poliitikaga ja küsimusega, et nad ei ole suutnud hukka mõista Vene agressiooni Ukrainas, öelda, et Putini partei Ühtse Venemaaga lepet omada ei ole väga mõistlik, et korruptsioon tuleks erakonnas hukka mõista. Kogu Keskerakond ja Kadri tegid tõsise panuse, kui kõik ühiselt astusid Edgar Savisaare seljataha ja ründasid kaitsepolitseid ja prokuratuuri, mis näitab, et kõik see mis sellest välja peaks tulema, ei ole mitte Edgar Savisaare eraasi, vaid kogu erakonna asi."