Naabri sõnul on tema maja postkasti kaks korda saabunud ka Kangro ja Kilgi majja adresseeritud kiri munitsipaalpolitseist, mis ta on ateljee personalile üle andnud. Munitsipaalpolitsei ameti kommunikatsioonijuht Meeli Hunt kinnitas, et menetlus tõepoolst käib, kuid ei täpsustanud detaile ega plaani, kuidas või millal võiks turvaline olukord taastuda. "Uus tänav 20 osas on alustatud menetlust. Enne menetluse lõppemist me rohkem infot ei avalda," oli tema vastus.

Tauno Kangro kinnitusel on katuse parandamine Rein Kilgi ülesanne. "Tulge vaadake seda maja, minu osa on kõik korras," viitas ta ja soovitas lugeda ärimehest kirjutatud värvikat raamatut. Kilgi ja Kangro viis aastat kestnud kohtulahingut ja keerulisi suhteid lahkas detsembris pikemalt telemagasin "Radar".

Kangro ja Kilgi naaber aga kinnitab, et olukord on murettekitav ja ta teab, millest räägib. "Ma olen ise Viru tänaval karniisikiviga pähe saanud - ma tean, mis see tähendab. Lolliks ei läinud, aga raske oli küll. Kümme päeva olin haiglas ja koljus oli mõra koljupõhjani välja," rääkis ta.