KIIREKS PÄEVAKS

Trendikas kohevus

Trendikas kohevus

„Kui vaid mõni aasta tagasi oli aktuaalne sile soeng, siis nüüd on märksõnadeks „tekstuur” ja „kohevus”. Päevaseks ajaks sobib suurte lokkidega soeng, mille saab õhtul kerget kuivšampooni lisades lihtsalt kohevamaks seada,” ütleb Igor. Pese juuksed, föönita ning keera lokitangide või juuksesirgendajatega suured lokid. Viimistle.

Päeva- ja õhtusoengu tegemisel kasutati EIMI viimistlusvahendeid.

Eimi tooted

Päevasoeng: Juuksur kandis rätikukuivadele juuksejuurtele Root Shooti soenguvahtu (18 €). Enne föönitamist kasutati Thermal Image’i kuumakaitsespreid (14 €). Kuivadele juustele kanti Flowing Formi soengukreemi (16 €), tulemus viimistleti juukselakiga Stay Styled (17 €).

SÄRAVAKS ÕHTUKS

Moodne klassika

Moodne klassika

„See on klassikalise ülespandud soengu moodne interpretatsioon – ka siin on tähtis teks-tuur. Võta juukseid salkhaaval ja kinnita juuksenõelte abil üles. Tulemus on elegantne, ent väga trendikas,” ütleb Igor.

Õhtusoeng: Juuksejuurte tõstmiseks kasutati Dry Me kuivšampooni (15 €). Soeng fikseeriti Stay Essenciali kerge modelleerimislakiga (17 €) ja läiget lisati läikespreiga Glam Mist (22,50 €).

Lisa meigile sügavust

Kui päevasel ajal püüavad pilku erksad huuled või trendikas värviline lainerijoon, siis õhtumeigis soovitab jumestaja lisada sügavust ja dramaatikat. „Tõmba lainerijoon pikemaks, lisa silma sisenurka kullasära, vali huulepulgatoon riietuse järgi – väga trendikas on näiteks sügav veinipunane, lisaks on saabuva hooaja märksõna „matt huulepulk”. Ära unusta ka küüsi lakkida,” soovitab Lenne--Ly. Kindlasti tasub just õhtumeigi puhul kasutada kontuurimist – kombineeri selleks julgelt päeval kasutatud põsepuna ja näiteks päikesepuudrit.

Päeva- ja õhtumeigi staarid

Nii päeva- kui ka õhtumeigi tegemisel kasutati Diori jumestusvahendeid.

Päeva- ja õhtumeigi staarid on huulepulgad Diorific (40,17 €) ja Diorskin Rosy Glow Blush Lumière Effet Bonne Mine särava jume põsepuna (46,27 €). Silmameigi tegemisel kasutati lauvärvipaletti 5 Couleurs State of Gold (60 €). Ära unusta õhtul välja minnes küüsi lakkida – kanna neile huulepulgaga samas toonis lakki Diorific, toon 991 Mystére (26,95 €).

Juuksur: Igor Zahharov /EIMI / Make Your I.D

Jumestaja: Lenne-Ly Sepp / Dior

Modell: Alina

Täname: Make Your I.D Viimsi salong