Üks mu lemmiklugusid siin ajakirjas on lühiülevaade hetke kolmest kõige kuumemast Eesti modellist ja nende selle aasta saavutustest. Modellid Harleth Kuusik, Alexandra Elizabeth Ljadov ja Kadri Vahe­salu on sel aastal maailma moelavadel maha kõndinud palju kilomeetreid, poseerinud legendaarsete moeajakirjade kaantel ning kokku puutunud tänapäeva moeäri tippudega. Kadri Vahesalu ütleb, et sel aastal täitus üks tema pikaaegne unistus – nimelt õnnestus tal jaanuaris osaleda Diori haute couture moeetenduses.

Realiseerunud unistustest saad sellest numbrist lugeda veel. „Talendi” rubriigis võtab sõna Jana Hallas, kes ütleb, et hakkas lasterõivaid disainima praktilisest vajadusest – poodides lihtsalt ei leidunud selliseid lasterõivaid, nagu talle oleks meeldinud oma pojale osta. Nüüd kannavadki retrolikud, ent modernse joonega lasterõivad Jana Hallase brändi silti.

Selle ajakirja iluteemaliste lugude osas soovitan kindlasti tutvuda retseptidega, mille on koostanud vaid Eesti looduskosmeetikat kasutava ilusalongi Siluett perenaine Maria Fiveger (vt lk 24). Pole midagi mõnusamat kui lihtne, kodustest vahenditest kokku segatud kehatoode, mida saab kasutada ise või avastada näiteks jõulupaki seest.

Soovin sulle rahulikku jõuluaega ning visadust oma unistuste poole ka uuel aastal edasi püüelda.