Oktoobri lõpus toimus Tallinn Fashion Week. Persooniloos räägib selle­aastane Kuldnõela laureaat Piret Ilves oma võidukollektsioonist, inspiratsiooniallikatest ning sellest, et talle meeldiks, kui naised tema loodud kleidid sõna otseses mõttes ribadeks kannaks – jalutuskäigul tennistega, tööl kingade ja jakiga, ja nõnda hooajast hooaega. Disainerrõivas ei ole loodud vaid eriliseks puhuks – loe leheküljelt 10.

Tallinna moenädalaga seotud teemasid on ajakirjas veel – loe leheküljelt 8, kuidas sündis Kuldnõela žürii otsus, kes ja miks peaks pälvima Hõbe­nõela ja Kuldnõela, ning vaata leheküljelt 36 Embassy of Fashioni ehk Eesti tippmoekunstnike, Riina Põldroosi, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni värskete kollektsioonide parimaid stiilinäiteid. Loomulikult jätkame kodumaise kõrgmoe lainel ka novembri­kuus – 10. novembri õhtul kanname catwalk.ee-s üle Tiina Talumehe uue kollektsiooni esitluse.

Kuna praegusel ajal tuleb ka telerist põnevaid seriaale ja saateid, uuris meie kaas­autor Keilt Aedma, kes ja kuidas hoolitseb tuntud teleprojektide ilu- ja stilistikavaldkonna eest. Ole valmis kaadritagusteks emotsioonideks ja fotodeks! Vaata lk 23.

Ja muidugi, jõuluaeg läheneb täiskäigul ning kaubanduses näeme sellele vihjeid juba praegu. Novembri keskel avatakse ka Kaubamaja jõuluteemalised vaateaknad. Küsisime, millele nad kujundades rõhku panevad ja kuidas vaateaknad sünnivad. Vihjeks: nende eesmärk on viia sind imedemaale. Kõlab ju hästi?

Loe iga päev ilu- ja moeuudiseid veebilehelt www.catwalk.ee ning jälgi meid Instagramis @ajakiricatwalk.

Kuidas sulle meeldis Catwalki selle kuu ajakiri? Millest sooviksid veel lugeda? Saada oma mõtted meile aadressil info@catwalk.ee ja osaled loosis.
Sul on võimalus võita naisteparfüüm Dolce & Gabbana The One Essence.

Eelmise kuu auhinna, Hermés Paris Terre D’Hermési meesteparfüümi võitis Annabel Maripuu. Palju õnne, võtame sinuga ühendust!