03.10.2014, 04:30
Söögikohtadel on kliendilt raha saamiseks kavalad nipid
Selleks et inimestelt baaris või restoranis rohkem raha välja meelitada, on palju nippe. Kõige olulisemat rolli mängib siiski teenindaja.
Ühe Tallinna populaarse peaasjalikult jookidele spetsialiseerunud koha asutaja rääkis avamispäeval, et esialgu pani ta seal müüki ainult sellised veinid, mis talle endale maitsevad. Arutati kava tuua menüüsse ka edeva inimese vein – selline, mille tellija lauanaabritele ja naaberlaudadelegi öeldakse, palju see maksis. „Mul on meilboksis üks sobiv pakkumine,” lisas ta mõtlikult veini rüübates. „Sisseostuhind on 3000 krooni ja kirjeldus kõlab: ei ole eriti hea, aga on joodav.”
Loe edasi, et teada saada, milliste nippide abil saab panna inimesi rohkem raha kulutama, kui neil esialgu mõttes on.