Vitsut ei välistanud, et nii võib minna, aga ta pidas seda siiski ebatõenäoliseks. Umbusalduse avaldamiseks tuleb esitada 20 linnavolikogu liikme allkirjaga avaldus. Kui see on linnavolikogu istungil sisse antud, tuleb umbusaldus arutusele järgmisel linnavolikogu istungil kahe nädala pärast. Umbusalduse avaldamiseks võib teha ka erakorralise istungi, aga selle korraldamisest tuleb ette teatada vähemalt neli päeva.

"Natuke uskumatu tundub, et on 20 keskerakondlast, kes riskivad parteist välja viskamisega, sest põhikiri ütleb väga üheselt, et kes avaldab parteikaaslasele umbusaldust, visatakse välja," ütles Vitsut.

Samas ei pidanud ta seda võimatuks. "Iial ei või teada. Kui inimestele väga jõuliselt survet avaldada, siis võib-olla," oletas Vitsut. Ta polnud sellest plaanist midagi kuulnud, aga arvas, et kui ikka umbusalduse jaoks 20 häält otsitaks, siis oleks sellest midagi kuulda.

Vitsut arvas, et kui umbusaldamine on plaanis, siis võib ikka olla ka inimesi, kes seda toetavad, näiteks vabaks jäänud kohtade endale soovijad.