Lesk Naina ja tema kaks tütart Tatjana ja Jelena olid kõik musta riietunud, nende silmad olid nutust paistes, vahendab Reuters. 

Lesk ja tütred istusid kogu selle aja kirstu kõrval, mil sargast voolas oma kaastundeavaldustega mööda ridamisi kodu-ja välismaiseid poliitikuid.

Endine Jeltsini rivaal Mihhail Gorbatšov suudles tänasel lepitushetkel leske põsele ja sosistas kaastundesõnad tütar Jelenal kätt surudes.

Kurva näoga Bill Clinton, kes moodustas omal ajal poole sõbraliku nöökamise duetist „Billi ja Borissi šõu”, pidi kummarduma, et leske emmata. Ekspresident võttis Nainal õlgade ümbert kinni ja patsutas teda kergelt seljale.

Clintonile järgnesid kaastundjate seas USA ekspresident Gorge Bush seenior ja endine Suurbritannia peaminister John Major.

Siis tuli Venemaa praeguse presidendi Vladimir Putini ja tema abikaasa Ljudmilla kord lesele kaastunnet avaldada. Pärast kaastundesõnade lausumist istus Venemaa esipaar Naina kõrvale.

Matusetseremoonia lõpus sängitatakse Boriss Jeltsin Novodevitši kalmistule mustkunstnik Igor Kio, näitleja Jevgeni Urbanski ja baleriin Galina Uljanova lähedale. Algul oli kavas Jeltsin poliitikute sekka matta, kuid Jeltsini väimees Valentin Jumašev palus, et äia viimne puhkepaik oleks kultuuritegelaste juures.