Minul küll jäist tunnet ei ole. Meil on praegu selline finants-majanduslik olukord, et aeg on pragmaatilistel põhjustel käia kohtumistel ja mitte mingil juhul püstitada omavahelistes suhetes mingeid barrikaade. Meil on majanduslikuks koostööks huvitavad perspektiivid ega ole just kehvad väljavaated piiri ületavaks kaubanduseks, kodanike sõitudeks, eile ja täna vaatasime Lõuna-Eestis ka ilusaid turismiobjekte.

Nüüd, kui Moskvas asuva saatkonna ja Pihkvas asuva konsulaadi abil on Eesti viisa saamine muutunud Venemaa kodanikele järjest mugavamaks, võib arvata, et üha enam ja enam inimesi sõidab Venemaalt siia, ja ma loodan, et ka järjest rohkem inimesi sõidab siit Venemaale.

Täna (eile – toim) käisite uudistamas Kuperjanovi pataljoni, see on kahtlemata vaatamisväärne koht. Kas nüüd on oodata ka vastupidist sammu, näiteks Pihkva diviisi?

Loomulikult, homme (täna – toim) hommikul sõidame Eesti kolleegidega Margelovi tänavale, 76. Pihkva Tšernigovi rünnakdiviisi, mis pole minu jaoks just võõras sõjaväeosa. Juhtis ju seda ka mu vanaisa. Meile korraldatakse ekskursioon väeosas koos ohvitseridega, näidatakse soomustehnikat, midagi varjama ei hakata.