Moskvas Oleko Dundini tänava majas number 7 peeti kinni psühhoneuroloogia haiglas arvel olev Nikolai Šadrin, keda kahtlustatakse 40aastase Ilja Jegorovi tapmises, tükeldamises ja söömises, kirjutas NEWSru.

Jegorov tapeti 2. mail, alates 4. maist leidsid inimesed kahe nädala jooksul Moskva linna Dorogomilovski rajooni territooriumilt inimkeha osi.

Kui operatiivtöötajad sisenesid kahtlustatava korterisse, leidsid nad külmutuskapist tapetu neeru, korteriperemees aga maiustas inimlihast valmistatud roaga. Life Newsi andmetel valmistas korduvalt kohtulikult karistatud Šadrin ohvri neerust raguud.

Pärast kinni pidamist tunnistas kannibal kohe oma süüd. Ta rääkis uurijatele, et tappis oma tuttava ja tükeldas. Osa tükkidest jättis ta koju, osa aga puistas laiali üle oma kodurajooni.

Uurijad kahtlustavad, et Jegorov polnud inimsööja ainuke ohver.

Venemaad vapustavad igal aastal inimsöömise juhtumid. Tabatud kannibalid saavad tavaliselt pikaajalise vanglakaristuse, mitte kunagi aga eluaegset vangistust.

Eelmisel kevadel mõisteti Peterburis 19 aastaks vangi Glavatskih ja 18 aastaks vangi Juri Možnov, kes olid tapnud ja söönud 11 klassis õppinud tütarlapse.

Karina Budutšan oli kõrvuni armunud nn gooti subkultuuri harrastavasse Glavitskihisse. Mees selgitas hiljem, et ohvri pealetükkiv armastus tõukaski teda kuriteole, sest ta tüdines tüdrukust, kirjutas mk.ru.

Kui tüdruk läks 2009. aasta 19. jaanuaril oma armastatule külla, palus Glavatskih neiul vanni minna. Kutsunud appi oma sõbra, nn emo subkultuuri harrastanud Možnovi, uputas Glavatskih tüdruku vanni. Sõbrad küpsetasid ohvri jala ja sõid koos praekartulitega, istudes samal ajal arvuti ees.

Mullu suvel mõisteti Jaroslavlis kuni 20 aastaks vangi satanistide sekti liikmed, kes 2008. aastal tapsid neli 17aastast noorukit ja sõid ära ohvrite mõned siseorganid. Kõigest kaks aastat vangistust mõisteti jõugu liikmele, kes küll osales kuriteos, küll aga ohvritele kätt külge ei pannud.