400 rikkaima ameeriklase keskmine varandus on suurenenud 4,2 miljardi dollarini. Kõige väiksema varandusega rikkuril 400 esimese hulgas on 1,1 miljardit dollarit. Seitse kümnendikku nimekirjas olevaid isikuid on oma varanduse kokku ajanud nullist.

400 rikkaima varandus vastab kaheksandikule kogu USA majandusest, mille tegelik väärtus oli valitsuse viimaste andmete järgi 13,56 triljonit dollarit. Rikkaimate varanduse 13-protsendine suurenemine ületab aga suurelt üleüldist majanduskasvu, suurendades rikaste ja vaeste vahet.

Nimekirja tipus on 19. aastat järjest Microsofti juht Bill Gates 66 miljardi dollariga, mida on eelmise aastaga võrreldes seitse miljardit rohkem. Teisel kohal on kindlustuskonglomeraadi Berkshire Hathaway Inc juht Warren Buffett 46 miljardi dollariga, kellele järgneb tarkvaratootja Oracle Corpi juht Larry Ellison 41 miljardiga. Energia- ja kemikaalikonglomeraati Koch Industries Inc juhtivatel vendadel Charles ja David Kochil on mõlemal 31 miljardit dollarit. Esiviisiku kohad ei ole eelmise aastaga võrreldes muutunud.

Sotsiaalmeediamogulitele oli aasta kehv. Nende varandus kahanes kokku 11 miljardi dollari võrra. Aasta suurim kaotaja oli Facebooki juht Mark Zuckerberg, kelle varandus kahanes l17,5 miljardilt 9,4 miljardile. Ta langes tabelis 14. kohalt 36-ndale.