Ajutiselt SA Tallinna Hambakliiniku juhatuse liikme ülesandeid täitev Tarmo Bakler jätkab samaaegselt tööd ka AS Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimehena.

Täna kogunes esimest korda SA Tallinna Hambakliiniku uus nõukogu, kus tehti mitmeid hambakliiniku juhtimist puudutavaid otsuseid ja valiti nõukogu esimeheks Kairi Vaher.

SA Tallinna Hambakliinik nõukogu esimehe Kairi Vaheri sõnul on muudatused vajalikud, et tagada hambakliiniku areng ja heal tasemel raviteenus. „Soovime kaasata hambakliiniku juhtimisse valdkonna eksperte, kes aitavad muuta ja parandada nii kliiniku juhtimist, kuid samas olla igapäevaselt toeks ka personalile,“ nentis Vaher. „Uue juhatuse liikme ja ravijuhina alustav Anastassia Kuldmaa on varasemalt töötanud SA-s Tallinna Hambakliinik ning seega tunneb organisatsiooni ja oma valdkonda. Tarmo Bakler on ASi Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees, kel on pikaaegne tervishoiuasutuste juhtimise kogemus ning ta tuleb ajutiselt hambakliiniku juhatuse liikmeks, kuni oleme jõudnud värvata uue juhatuse liikme. Seega on hea meel, et Anastassia Kuldmaa ja Tarmo Bakler olid valmis seda vastutusrikast tööd tegema ja andma oma panuse hambapolikliiniku arengusse.“

Tallinna linnavalitsus otsustas esmaspäeval, 15. aprillist tagasi kutsuda kõik SA Tallinna Hambakliiniku nõukogu liikmed ning määras nõukogu uuteks liikmeteks Tallinna linnasekretär Priit Lello, linnakantsler Kairi Vaheri ja linna pearaamatupidaja Kaja Vahari.

„Selge, et see oli poliitiline otsus juba algusest peale,“ kommenteeris Volkov ise. „Aitäh kõigile, kes olid meiega nendel kuuel aastal. Nende aastate jooksul kasvas polikliinik peaaegu kaks korda ilma omanikupoolse investeeringuteta. Polikliinik jõudis Eestis turuosalt teisele kohale.“