Kohtla-Järve korterist edastus möödunud nädalal tulehäire. G4Si juhtimiskeskus võttis korteri omanikuga ühendust ja kuigi ta viibis kodus, siis soovis patrulli reageerimist, sest trepikoda oli suitsu täis ja polnud aru saada, kust see tuleb. Info edastati koheselt ka Päästeametile. Kohale jõudes selgus, et esimesel korrusel elaval naabril hakkas gaasiboiler suitsema, suits jõudis koridori ning sellest tekkis ka tulehäire. Väljakutsele reageerinud päästjad sisenesid põleva boileriga korterisse tulekollet likvideerima. Samaaegselt evakueeriti ülejäänud kolmekordse maja elanikud ning keerati kinni ka trepikoja gaasivarustus.

Esialgse info kohaselt sai tulekahju alguse boileriga samas ruumis olnud elektrilisest käterätikute kuivatist, millest väljuv leek oli levinud gaasiboilerini. Korteri omanikul keelati elektrisüsteemi kasutamine kuni elektrikud on selle üle kontrollinud. Samuti keelati korteriühistul gaasisüsteem taas tööle panna enne tehnikute hooldust. Kolm majas olnud inimest vaadati kohapeal üle, üks viidi ohutuse huvides kiirabiga haiglasse tema tervisliku seisundi põhjalikumaks hindamiseks.

Järvamaal edastas Nublu samuti tulehäire, millele reageeris elamu omaniku soovil patrull ja lisaks teavitati ka Päästeametit, sest elektriahi olevat plahvatanud ning maja oli suitsu täis. Sündmuskohale jõudes selgus, et ülekoormusest läksid elektrijuhtmed põlema ning seoses sellega süttis ka elektripliit. Kuna omanik oli ise kodus, siis kustutas ta pulbertulekustutiga kiiresti tule ning suurem kahju suudeti ära hoida. Majas viibisid lisaks omanikule veel kaks last. Kiirabi vaatas kõik majas viibinud isikud üle.

Järvamaal oli samal päeval ka teine juhtum, kui samuti Türi vallas tekkis elumajas tulekahju. Noor pere läks tööpäeva hommikul kodust välja ning sel ajal süttis pliidiplaadil olev maitseaineriiul ning pliidi taga olev plaat.

Eeldatavalt oli keegi enne kodust lahkumist läinud kogemata pliidinupu pihta ja kuna tagumisi plaate pere söögitegemiseks kunagi ei kasutanud, siis oli vabale pinnale asetatud puidust maitseaineriiul, mis süttis. Üsna pea sai pere oma telefonile häireteate Nublu suitsuandurilt. Asja paluti kontrollima minna naabrinaisel, kes läbi köögiakna juba ka leeke nägi. Tänu tulekahju kiirele avastamisele sai kahjustada ainult pliiditagune sein ja natuke mööblit.

Nädalavahetusel tuli tulehäire ka Kärdla korterist. Patrulli kohale jõudes selgus, et hoone korstnas oli süttinud tahm ning see tekitas suitsu, mis pani tööle tuleanduri. Tuli majas ei levinud ning sündmuses kannatada keegi ei saanud. Päästjad kustutasid tulekolde.