Tänane päev jääb siin Oti kodukohas Kärla lähedal ka paljudele meelde enneolematute tuulte puhangute tõttu. Olles sättinud ennast teleka ette, mõni kilomeeter Kärla alevikust eemal, vaatama viimast kiiruskatset, tabab suurt osa Saaremaast laiaulatuslik elektrikatkestused. Suured tuulepuhangud olid millegi suure sünni sissejuhatuseks ja kõik murdunud puud ning elektripostid kindlasti täitsid oma osa selles! Õnneks nutiseadmed aiatavad hädast välja ja pingeline lõpp saab elatud kaasa siiski läbi pildi. Loodetavasti ka elekter peagi taastub ja teistkordselt sellel aastal kriisikomisjoni kokku kutsuma ei pea.

Kindlasti aga peame lähipäevil kutsuma kokku komisjoni millega alustada tööd Ott Tänaku saabumise korraldamiseks Saaremaale, et võimalikult paljud inimesed saaksid sellest osa Euroopa spordilinnas Kuressaares ja kogu Saaremaal.

Ühiskond vajab sangareid ja eeskujusid. Saaremaa on selles osas kindlasti õnnelik, et meil on inimene kes ühendab ja innustab. Kes paneb inimesi tunnetama võimsaid emotsioone ja rääkima positiivsetest teemadest. Tänane maailm vajab seda nii hädasti.

Suur tänu kõigile neile, kes on Otiga koos selle teekonna läbi käinud. Täname tema perekonda, kõiki toetajaid, tema meeskondi, Martin Järveoja, Oleg Grossi, Markko Märtinit ja ka Saaremaa ralli elushoidjaid läbi aastakümnete. Nii nagu Ott on ise öelnud, et üksi ta seda kindlasti ei oleks suutnud.

Kindlasti on ühe Eesti spordi läbi aegade suurima saavutuse taga ka natuke saarlase sitkust ja sihikindlust ning on ütlemata hea meel, et Ott Tänak on just saarlane, keda me aga suurima hea meelega jagame kõigi teistega. Eesti peab hoidma kokku ja Saaremaa peab hoidma kokku ning just sellistel päevadel me tunneme seda eriti ehedalt!