Hei ühepäevakolleegid!
 
Päris huvitav oli mul Teie hulgas. Sai küll vähevõitu suheldud, aga mingi pildi sain tööst kätte. Muljetavaldav oli vilumus ja kiirus, millega uudistega tegeleti.
 
"Mürgised mänguasjad?"
"Mina võtan!"
"Tornaadouudis?"
"Ma hoian silma peal."
"Sina võta vene välisminister"
"Ok, panen tsitaadid kirja!"
"Jalgratturite teema?"
"Vaatan, mis sellest teha saab."
"Ansip ja hitlerjuugend?"
"Ma juba tegelen sellega, valmis."
ja...
 
"Haapsalu konflikt?"
"Infot liiga vähe, ei saa asja..." :)
 
Töökeskkond ja noorte tegijate osakaal jäi samuti meelde, vist olete kõik kiirlugejad ja 10-sõrmega klaviatuuritoksijad. Päris kollektiivivaimu ma selle lühikese ajaga ei tabanud, aga ainüksi see, kui vaikne selles suures "saalis" oli, jäi meelde. Eks raadiod ja muud müratekitajad olid välistatud segamise pärast, aga see (ühiskondlik:) kokkulepe töötas.
 
Võrreldes teiega, kes tunnis mitu uudist käiku lasite, olin ma oma kahe artikliga aeglane kui laiskloom :) Ühest küljest soovisin olla hästi põhjalik, lugesin tekstid mitu korda läbi, enne, kui saatsin. Teisalt ajasin vist sassi artikli ja uudise erinevused.

Mereuudis läks enam-vähem nii, kuidas valmis vorpisin (kuigi hilisemad vigade parandused ei ole vist teil tavapärane praktika :), aga kohtu pressiteade oli tõlkimiseks paras pähkel. Püüdsin sellest artiklit teha ja unustasin ära, et EPL Online'i läheb UUDIS, mitte artikkel. Uudise juurde läks küll mu nimi, aga Aivar käis sellest päris põhjalikult üle ja algsest ülesehitusest ei jäänud midagi järele :) Päästis mu naha :D

Ja põhjalikkus mind ükskord tapab,
mul on veel palju õppida.

Hoiame sidet, mine tea, äkki satun veel teie juurde, kuigi Kerttu hoiatas, et ma kuradile sõrme ei annaks ;)
 
Jõudu tööle!
 
 
Mairold Vaik
isehakanud kirjatsura ;:)