Šoti terjer Cymbeline on välja õpetatud omanikule posti kätte tooma: ta võtab uksematilt ajalehed ja kirjad hambusse ning viib oma perenaisele Kimberley Fisherile (41), kirjutab Daily Telegraph.

Tubli koer ei osanud aga paraku arvestada kiirtoidurestorani läikivast papist valmistatud reklaammenüüga. Cymbeline haaras selle hambusse, kuid papp muutus süljega kokku puutudes kleepjaks massiks ja terjeri lõuad kleepusid kokku.

„Ta oli väga häiritud ja kaapis käpaga oma suud. Ma püüdsin teda aidata, aga suu oli sekundite jooksul kinni kleepunud,“ rääkis Fisher.

 Perenaine ei saanudki papimassi looma hammaste vahelt ise kätte ja nii ei jäänudki muud üle, kui võtta ette teekond loomaarasti juurde, kus tohter kaapis õnnetu koera hammaste vahelt välja jäänused reklaamist, mis lubas „suud vett jooksma panevat“ kanapraadi.

Arstil võttis papimassi eemaldamine 40 minutit. „See oli tõeliselt ebatavaline juhtum. Ma pole 20 aasta jooksul midagi sellist näinud,“ vangutas pead loomaarst Ben Bennett.

“Papp oli suus muutunud papjeemašee taoliseks ja kuna koera hambad haakuvad tihedalt vaheliti, siis oli see mass tema hammaste ümber mähkunud ja need kokku liiminud,“ selgitas tohter.

„Ta ei suutnud oma suud avada ja istus väga vaguralt seni, kuni me peene instrumendiga nii palju pappi eemaldatud saime, et ta sai suud avada.“