Oma playlisti muusika valisid nad kõik koos, seda saab kuulata terviklikult siit.

Metallica - The Memory Remains

Oma lavastuse loomise protsessi jooksul oleme arutanud, miks me mingeid asju üldse mäletame – kas see on see emotsionaalne laeng, mis on need mälestused tugevamalt salvestanud? Näiteks mingid üksikud mälupildid olukordadest, kus oleme tundnud suurt häbi - need on emotsionaalselt intensiivsed ja nüüd loovad me isiksust. Elame terve elu nende mälupiltidega, sest need on kõige tugevamad, aga samas nende asemel võiks olla ka mõni hoopis teistsugune mälestus. Kõige intensiivsemad mälestused loovadki meie identiteeti.

X-Ray Spex - Identity

Räuh! Toores energia, hoogne jõud. Lugu pungib identiteedikriisist, mis ka meid huvitab - võibolla ei ole me niivõrd suures mures identiteedi lahustumise pärast, kuna see eeldab mingisugust „puhast identiteeti“, vaid keskendume lavastuses pigem sellele, kuidas mälestused ja juured identiteete vormivad.

Alice Merton - No Roots

Jagatud juurtetuse tunne sai lavastuse loomise tõukejõuks. Juurte tähtsuse küsimus tõusis esile, kui hakkasime kollektiiviga omavahel ühisosa otsima. Välismaal elades ei ole toimunud sellist tõelist lahustumist sealsesse kultuuriruumi ning lapsepõlvekodu on ka jäänud võõraks, et tajuda tõeliselt selle toetust ja kontakti.

Nazar - Retaliation

See lugu on eepiline ja meeldejääv, kutsudes kaasa rännakule, kus džungellik paradiis oma hellitavate ja puhaste loodushelidega põimuvad kokku tugeva lead synth line helide ja kohaliku kogukonna viisiga. Keity valis selle loo, sest Nazar, kes on Manchesteris baseeruv Angola elektroonilise muusika tegija, loob poliitilist muusikat ja haakub ka meie protsessis läbi käidud teemadega. Temast on kirjutatud järgmiselt: „Guerrilla Nazar kasutab oma (alterego) Rough Kuduro soovides uurida ja digitaliseerida tundlikult oma perekonna kollektiivset mälu ja riigi minevikku, põimides kokku suulised ajalood, poliitilised reaalsused ja kõige olulisem otseste õuduste ümberkujutlused.“ (shapeplatform.eu)

Silver Sepp- Tuul võttis mind pääle

Seda lugu kuulates tunneb Valeria end ajas rändajana ning näeb mälestusi eredate piltidena. Silver Sepa muusika viib teda alati mõtteis loodusesse ning tekitab väga elusa tunde. Veri hakkab pulbitsema ja ta on ka ise siis loodus.

V4RI - Sol

Sander Saarmets on meie lavastuse suurepärane helikunstnik ning see lugu ongi tema isiklikult albumilt. Ajavahemiku 2012-2016 veetis ta Taiwanis ja salvestas materjali, mis ammutas inspiratsiooni salapärasest Formosa saarest, selle öistest linnamaastikest ja massiivsetest loodusjõududest. V4R1 muusika on ühtaegu minimalistlik ja massiivne, aeglane ning intensiivne.

nublu x gameboy tetris - für Oksana

Lavastusprotsessi ühe osana viibisime Narvas residentuuris. See lugu sai meie sealoleku soundtrackiks. Kuulasime aeg-ajalt ise, aga lugu kostus ka siit sealt Narva pealt. See lugu mõjub tagasivaates mõnusa kontrastina nii sellele vaikusele, mis varahommikuselt rongilt Narva saabudes linnapildis eriti tugevalt tervitas ning ka Kreenholmi manufaktuuri elutusele.