Softrend

Kummutame Softrendis kerge käega müüdi, et heledat diivanit pole lastega peresse mõtet soetada. Softrendi kangakollektsioonis on lai valik kangaid, mis kannavad easy-clean-märgistust. Easy-clean-kangatöötlus lubab plekke puhastada puhta vee ja lapiga – puudub vajadus kasutada kemikaale. Lihtsa liigutusega kaovad muidu nii tõrksad plekid, nagu kohv, moos, ketšup või vildikaga tehtud kunstiteosed. Plekikindlad kangad on ülipraktilised ka lemmikloomadega kodudes, sest käpajäljed pole enam teema, mille pärast lasta tujul langeda.

Lisaks pleki- ja lemmikloomakindlatele omadustele on erilist rõhku pööratud keskkonnahoiule. Ühe hea näitena keskkonnasäästlikest mööblikangastest on Softrendi valikusse värskelt lisandunud Save the Planeti kangakollektsioon. Save the Planeti kangakollektsioon on Fargotexi uusim ja innovatiivsem materjal, mis on valmistatud ümbertöödeldud plastikust. Plastiku mainimine võib tekitada eelarvamust, et tegemist on karmikoelise, kareda ja sünteetiliselt mõjuva materjaliga. Tegelikkus on aga hoopis vastupidine – kangas on imepehme, käe all mõnus katsuda, justkui oleks tegemist naturaalse puuvillast sametiga.

Softrend

Keskkonnasäästlikkus pole aga ainus praktiline nüanss selle kanga juures. Kassiomanikele on kindlasti hea uudis, et keskkonnasõbralikel, samas pehmetel ja nägusatel kangastel on lausa kassikindluse sertifikaat. Nende kangaste alumine kiht on sedavõrd paks, et see ei lase kassil küüsi kangasse lükata. Nõnda kaob kassidel võimalus oma küüntega diivanile kahju teha.

Softrend

Mida kauem püsib diivan kaunilt vormis ja nägus, seda suurem on keskkonnasääst. Hea diivan rõõmustab omanikku mitte kümme, vaid kakskümmend aastat ja puudub vajadus osta iga viie aasta järel uus. Nõnda oledki hoidnud juba meie ühist planeeti ja ka oma isiklikku rahakotti.