Mike Stern

Kitarrilegend Mike Stern jõuab oma tippmuusikutest ansambliga üle 22 aasta taas Jazzkaarele, et tähistada enda 70. juubelit. Kitarrivirtuoosi väljenduslaadis sulanduvad rokilik energia, haarav rütmika, fusioni mahedus ja latin-jazzi elurõõm – Stern on ületamatu meister sidumaks erinevaid muusikalisi keeli loomuliku meloodilisusega. Mike Stern on koostööd teinud väga paljude jazzitippudega, sh saanud tuntuks musitseerides koos Miles Davise ning Jaco Pastoriusega. Publiku palvel on ta taas Eestisse tulemas ning sel korral on tema bändis jazzimaailma staarid – kitarristist-lauljast-heliloojast abikaasa Leni Stern, Grammy nominent Dennis Chamber trummidel, hinnatud saksofonist Bob Franceschini ning Vietnami-Taani päritolu bassist Chris Minh Doky.

34. Tallinna rahvusvaheline festival Jazzkaar 2023 toimub 23.-30. aprillini. Festivali koduks on Telliskivi Loomelinnak Vaba Lava ja Fotografiska Tallinnaga. Kogu festivali programm avalikustatakse veebruari esimestel päevadel.

Aasta lõpuni on festivali Jazzkaar 2023 festivalipass erihinnaga 190 eur, alates 1. jaanuarist passi hind 250 eur. Samuti on esimestele kiirematele Mike Stern Band ja The Baylor Project kontserdipiletid 50% soodsamad. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses. Pileteid Jazzkaarele saab osta Piletilevi müügipunktidest ja kodulehelt www.piletilevi.ee. Tutvu festivali kava ja artistidega kodulehel.