Raul Sööt on helilooja, arranžeerija, saksofonist ja õppejõud, kes on teinud koostööd erinevate muusikutega. Tema looming on jõudnud paljudele helikandjatele ja ta on tegev olnud paljudes koosseisudes ja projektides. 2019. aastal pälvis Raul Sööt Eesti Jazzliidu aasta jazzmuusiku auhinna.

Charlie Porter on Grammyga pärjatud trompetist, kes on võrdselt „kodus“ nii klassikas kui jazzis ning mõlemal alal võitnud ka üle-ameerikalise konkursi. Hetkel õpetab Charlie lisaks kontserttegevusele ka New Yorgi Ülikoolis.

Fabio Brum on maineka Canadian Brassi liige ja mitmete rahvusvaheliste konkursside preemiate laureaat. Fabio on tuntud plaadifirma Naxos artist ning välja juba kolm albumit.

Festivali avakontserdil astusid üles Aavo Otsa ja Neeme Otsa õpilased ning Tallinn Brass Academy. Reedel astub Charlie Porter üles Tallinna jazzklubis Philly Joe. Laupäeval, 25. märtsil esinevad Charlie Porter, Fabio Brum ja Jaan Otsa kammerkontsert koos Eesti noorte talentidega Muusika- ja Balletikooli (MUBA) suures saalis.

Raul Sööt, Charlie Porter, George P. Kent, Rahvusvahelised Trompetipäevad ja konkurss Trompetitalendid Tallinn 2023 Viimsi Artiumi suur saal

Konkursil „Trompetitalendid Tallinn 2023“ osalevad 50 noort muusikut Eestist ja lähiriikidest. Noored lähevad võistlustulle peapreemia, maineka hispaania pillifirma Stomvi hinnalise trompeti nimel. Võistlust hindab rahvusvaheline žürii, mis koosneb Eestist, Soomest, Leedust, Brasiiliast ja USA'st pärinevatest kõrgprofessionaalsetest muusikutest.